Melegimveben FatmaAydnzcan canım benimde ablam normal muayeneye gitti nst sancısı çok çıktı bugün doğum olacak denildi açılması hiç yoktu şimdi seni bıraksak eve gidip doğurursun ama açılmanda olmadığı için doğuramazsında acil sezaryen dediler öyle hemen sezaryene alındı sende sık sık takip ettir bu arada ablamda 1 gr sancı bile hissetmemişti
Esrasel FatmaAydnzcan 39+1 oldum benimde açılmam sancım falan yok herşeyi yaptığım halde yürüyüş duş plates topu ile hareket ama tık yok bugün kontrolüm vardı haftasını doldurduktan sonra gün belirleyip suni ile doğumu başlatcz dedi doktorum ama ben kendi sancımla doğum yapmak istiyorum beklemekten stres oldum iyice
FatmaAydnzcan ZeynepFatih inşallah söylediklerini yapıcam Canım İnşallah iyi haberler veririm buradan .Dua edin 🙏🏻
FatmaAydnzcan Bebek başgelişi pozisyonda ama kanala girmemiş.Nstde sancı Ve kasılmalarım görünüyor ama bende hiç his YOk.Ve normal Doğumu çok istiyorum kilosu 3470gram olmuş geçen hafta çatı muayenesi etti uygun dedi bu hafta sancılar artmış görünce tekrar etti normal Doğum çokta kolay görünmüyor ama haftaya birdaha gel dedi .Açılma olmadığı için öyle söyledi sanırım ama ben normal Doğum çok istiyorum.İnşallah haftaya gidene kadar suyum gelir yada açılmam olur ağrılarım başlar.Bunlar için ne yapayım bilemiyorum 🙏🏻
Melegimveben FatmaAydnzcan inşallah istediğin gibi bir doğum geçirirsin canım benim 🙏🏻 arkadaşında yazdığı gibi bol bol yürüyüş yap ve duş al bide meryem ana otu diyorlardı bi araştır istersen onuda 🤗
FatmaAydnzcan Melegimveben İnşallah Canım dua et 🙏🏻Ailemden uzaktayım tek başıma başımın çaresine bakmak zorundayım .Sezeryan olursa kendimemi bakayım bebeğemi.Oyüzden normal olsun istiyorum 🙏🏻Söylediklerinizi yapıcam inşallah iyi haberler veririm FatmaAydnzcan
ZynpBykkya FatmaAydnzcan iyi akşamlar canım bende pazartesi günü 38+5 de Doğum yaptım. Sancılarım başlayınca suya çubuk tarçın ıslayıp suyunu içtim bi de son zamanlarımda bol bol hurma yemiştim. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı iki buçuk saat gibi bi sürede de bebeğimizi kucağımıza aldık. Ben bu ikisinin çok faydasını gördüğümü düşünüyorum Allah’ın izniyle. Bi denersin belki.
Elestbezmi FatmaAydnzcan canım bende şuan 39+2 deyim ve aynı bu durumdayım.Doğumun nasıl gerçekleşti?sancım gelcekmi yoksa suniylemi başlatcaklar çok merak ediyorum😬
Melegimveben FatmaAydnzcan iyi haberlerini bekliyorum inşallah canım dualarım seninle sağ salim istediğin gibi alırsın inşallah kucağına 🙏🏻😘
Emresra @FatmaAydnzcan bende aynı durumdayım canım dün akşam nst de Doğum sancısı çektiğimi söylediler hastaneyi inletmen lazım dediler ama hiç bişey hissetmedim ben herkes çok şaşırdı açılmama bakıldı açılmam yok ağrın olduğunda gel dedi ama benim ağrım sancım olmuyo ki hissetmiyorum hiç 🙁
FatmaAydnzcan Emresra şimdi yürüyüşten geldim .Yürümek gerçekten ağrıyı artıyo Canım 40dkka yürüdüm .Bende aşırı bir sancı hissetmiyorum ama en azından yürüdükçe zorlanıyorum oda açılma yapar inşallah.Ayın 10u cumartesi gününe kadar hergün yürüyüş yapıcam cumartesi gittiğimde inşallah işe yaradığını görürüm açılma var der 🙏🏻Seninde Allah yardımcın olsun bebek kaç kilo dedi doktor sana ?ve kaç haftalık
Emresra @FatmaAydnzcan bende yürüdüm bugün bide temizlik yaptım kasıklarımda ve belimde ara ara ağrı oluştu bebeğim zaten 1 hafta ilerideydi gelişimi bu hafta 37 haftalıktı işte dün akşam gittiğimde 39 haftalık çıktı 3520 gr kilosu ALLAH seninde yardımcın olsun canım
FatmaAydnzcan ZynpBykkya maşallah inşallah darısı başıma.peki suyun yada nişanın gelmişmiydi yoksa hastanedemi geldi
ZynpBykkya FatmaAydnzcan nişanım gelmişti canım. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur sana da 🙏🏻😊