Tgckync Ilk once tulay hanima gittim acikcasi cok ilgili bulmadım yani devlet hastanesindeymisim gbi hissettim muayene oldu bittiye geldi gbi hissettm dedim okadar muayene ucreti veriyorum karsiliginda ilgi bekliyorum sonucta sonra burdan bi post acmistim ayse meryem uslu yu onerenler oldu bende gecen hafta ona gittim gercekten cok ilgili davrandi uzun uzun muayenemi yapti herseyimi sordu memnun kaldim ilk muayenemde inşallah sonuna kadar boyle gider dogumuda onunla yaparim
Ekimmeselesi @Dere hastane acil yazmışsınız bende şu an Doğum başladı sandım. Başlığa direkt hastane ismini yazsanız zaten gidenler direkt paylaşım içine girip size yorum yaparlar. Böyle herkes acil yazdığı için kimse pek girmiyor.
Tgckync Dere muayene ucretine zam gelmis 160 dan 190 a cikmis acaba dogum ucretleride yukseldi mi hic bilginiz varmi bu konuda ?
Dere Tgckync bugun sordum doğum ücretini şuan bir değişiklik yok ama olabilir dedi benim doğumum şubat ayında o zamana kadar aynı kalmayabilir dedi ilgili kişi
Tgckync Dere anladim bnmde dogum 4 ocak gorunuyor insallah. Dogum ucretini tam biliyormusunuz ben cok once sormustum ama pek aklimda kalmadi
Dere Tgckync yanlış bilgi vermek istemiyorum da normal doğum 3000 bin küsür sezerynde 4200 tl dediler Hastaneyi arayın söylüyorlar