Zeynepsu_ Benim paylaşmak ve akıl almak istediğim bi durum var. Ben Mayıs ayında doktor kontrolünde adet düzenleyici ilaç kullandım 3 ay kullandım (doktor 3 ay dedi) sonraki aylarda adetim düzene girdi tabi ama bir gün falan gecikiği oldu. Hep ayın 19 unda adet oluyordum geçen ay 20sinde oldum. Bu ay ise olmadım hatta 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sizce geç gebelik olabilir mi
260818 Zeynepsu_ zaten kesin sonuç için adet gecikmesinden sonra 1 hafta daha bekleyin diyorlar aslında doğru olan adetin bir hafta geçmesi ve o şekilde test yaptırmak
Onann Olabilir. Benimde ilaçla adetim düzeldi adetim 3 ay kulladım aynı günde adet olurdum 4.ay 1 gün gecikti idrar ve kanda çıktı hamileliğim. İnşallah seninde tutmuştur☺️ Hayırlı akşamlar
260818 Zeynepsu_ olsun geç döllenme olabilir test yanlış sonuç vermiş olabilir herşey olabilir sen bekle sadece. Negatifse pozitife dönebilir umudunu kesme hiçbir zaman rabbimden iste bütün dualarım seninle 🤲🏻
Yavuzum1202 Adet düzensizliği olan kişilerin yumurtlama günleri farklı oluyor Benimde düzensizdi adet olacağım gün yumurtlamışım 18 gün sonra öğrendim hamıle olduğumu
Zeynepsu_ Yavuzum1202 mesela şuan 3 gün adetim gecikti ve Benim kasıklarıma arada ağrı giriyor ve yumurtlama var nasıl oluyo anlamadım cidden