Gamzezz Her aksam karinda sertlik ay bir rahatsizlik surekli idrara cikma.mide yanmasi vs.sizde aksamlari.geceleri.hep boyle misinz
defne55 Gamzezz 32 haftaya girdik akşamları rahatsız olmayı geçtim yemek yemek istemiyorum resmen yemek yedikten sonra rahatsızlıktan oturamayacak hale geliyorum
Hem25 Gamzezz ben aksamları sertligi sodayla hafifletmeye calısıyorum ama geceleri kasıklarımda bir agrı ve her 2 saatte rutin bir uyanıs wc icin , geceler gercekten zorlastı sanırım 🙈
tgbasaritas Gamzezz ben de ayniyim🤢 hicbir pozisyonda rahat oturamiyorum,agrim oluyor,yan yatiyorum belim agriyor,midem baski yapiyor,surekli idrara cikiyorum vs vs boyle uzayip gidiyor. Gunduz cok iyiyim ama aksam sikayetlerim artiyor 🤦🏼♀️
Kullanicianne Gamzezz bsnde oyleyim yaa gunduz pek biseyim uok ama aksam.hava karardimi sancılarım kasık agrilarim bel agrilarim vs vs hepsi basliyorrr doguma da soj 18 gün 🙄
Kubraaas @Gamzezz 10 dakikada 4 kere gittiğim oluyor. Çok şükür mide yanmam yok ama akşamları çok hareket ediyor. Sanırım bi de toplanıyor acıyor.
Hem25 Gamzezz valla sorma sadece ben degil onuda uyandırıyorum yataktan kalkarken ister istemez bide agrıdan bazen ah uh yaparken kalkıp noluyo bisi mi oldu diyo diyorum ki daha ne olabilir sona yaklasıyoruz 😒 seninkide adaptasyonda sorun yasıyor mu sona yaklastıgının farkında mı bari 😁
Kubraaas @Gamzezz 3. trimester zaten zor oluyormuş. Bebek büyüyor organlara baskı artıyor. Pek rahat yok artık galiba.
Kubraxx Bende 32+4 aynı durumdayım bayadır öyle akşam işkence oluyodu artık yemiyorum akşam yemeğimi en geç 5-6 da bitiriyom yatmadan önce acıkırsam bşraz kuruyemiş veya bi meyve olarak bastırıyorum yoksa hiç yatamıyorum
Gamzezz Hem25 ben cok nazliyim.bazen agrisa bile agridi agiridi demesem insnmicak gibi.hep sikayet ettiğimden bir de benim esim beni cok guclu görüyor
Hzlhakko Gamzezz yorulduğun icin oluyordur bende sık tuvalate kalkıyorum kalsiyum o sertleşmeyi alıyor her gün içiyorum
Elfsrkn Gamzezz benim halim lavobaya bile gitmeye yok gerçekten. Birde dişimin ağrısı. Bu aralar üstüne karın ağrısı da eklendi. Sağlıkla doğsunlar inşaAllah.
Elisatubis Gamzezz bende aynıyımmm akşamları çay içiyorum acaba omu rahatsız ediyor beni diye konuşuyorduk eşimle gün geçtikçe zorlaşıyor 24 haftalığım
Sera00 33+3 um aynı durumdayim gunduz bisi yok ama akşamları zorluk basliyo sabaha kadar artyo.sertlesme ağırlık oluyor
Ftmemne Gamzezz gün içinde yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Bence beslenmenizde bir yerde hata var. Dokunan şeyleri keşfedip yememeniz gerekiyor
35ilknur35 Gamzezz 25 haftalığım bu söylediklerinin hepsi mevcut ve çok zor geçiyor mide yanması yanında boğazımda sürekli birşey varmış hissi ve ardından kusma yaşıyorum sürekli lavabodayım üstüne gece karnım aşırı sertleşiyor sağa sola dönerken ağrı bile yapıyor çok zorlanıyorum