bsra18- -Ebru- bende rüyamda asel mina ismini görmüştüm ama eşimde artık 3 çocuktan 2si asel dedi kendi isim koydu AHSEN ADA olacak inşallah 🥰🙈
-Ebru- Evet ya Doğuma da az kaldı Asele de alıştık değiştirsek mi napsak 🧐🤣🤣Semaa12 @Sghslove azizeguneyy
Sghslove -Ebru- öyle sevdiysen değiştirme yanına bir isim daha koy o ilerde tercihine göre kullanır 😊
Muneweralp -Ebru- bence değiştirmeyin güzel ve anlamlı bir isim ayrıca unutma sizin aseliniz dünyanın en güzel asili her kadın dünyanın en güzel çocuğuna sahiptir aseller çok ama en güzeli senin olacak öyle düşün 💕
Semaa12 -Ebru- bulursan degistir bende ilk hosuma gitti asel koysam dedim sonra baktim her yer asel koymicam asel
Mesa33 -Ebru- 😂 çok yaygın çok 🤩 biz Asel Duru düşünüyoruz inşallah Allah kısmet ederse. Duru da çok yaygın 🤔 ama yine de vezgeçmeyeceğiz 👏😊
Deletedmom2224 -Ebru- çocuğunuzun sınıfta en az 5 6 arkadaşıyla adaş olmasını istiyorsanız siz bilirsiniz 😂
Rabiaasel Herkesin aseli kendine özel biz 12 haftalıkken öğrendik cinsiyetimizi şimdi 37+3 olduk o günden beri Asel mina 😘😘😍😍
-Ebru- Çok severek seçmiştik bu ismi evet anlamı da çok güzel 😍 herkes de alıştı asel kalıcak gibi gibi 🤣😂☺️☺️