Ecemsbaby İyi akşamlar anneler; Bu bahsettiğim magnezyumdan kullanan var mı? Granül şeklinde susuz yutuluyor. Biraz ağrılarım var belimde, bacaklarımda. Ağırlık merkezi değişiyormuş yavaş yavaş çok normalmiş size iyi geldi mi? Magvital kullanıyordum işe yaramıyordu buna başladım.
Babacan29 Ecemsbaby ben kullanıyorum ama suyun içinde eritileninden şaşe olarak ilk gebeliğimi öğrendiğimden beri ben yararını gördüm
Dmlakkayaa Ecemsbaby ben kullanıyorum içinde 20 adet var magnezyum diasporal ama ben bi bardak suya karıştırıyorum . Bacaklarımda kramp olduğu için kullanıyorum bana iyi geliyor Doğuma kadar kullanıcaz dedi doktorum
Sarmel Ecemsbaby ben de kullanıyorum granüllü olanından. Doktor kasılma ve kramplarım için vermişti. İçtiğim günler hiç sıkıntı yaşamıyorum ama içmediğim günlerde kramplarım oluyor.
Ecemsbaby Babacan29 aynen bende ondan kullandım işe yaramadığını söyledim doktoruma belki de vücudum bağışıklık kazandı ona. Buna geçtim. Ağrılar oluyor mu sizinde bacaklarda
Ecemsbaby Dmlakkayaa bana da geçince bırakmalısın dedi doktorum. Bende yeni başladım inşallah işe yarar