iremm_21 Kızlar Ankarada en iyi tüp bebek hastaneleri sizce hangileri yada doktorları tedaviye baslamak istiyoruz ama hiçbir bilgim yok. Bu ay bi ön görüşme için gitmek istiyoruz ama önerebileceğiniz hastaneler varmı?
Bambaman iremm_21 şimdiden Allah yardımcınız olsun🙏🏻Ben hrs de tarık hocaya gidiyorum ilk denemem şuan gebeyim
1234446 iremm_21 kesinlikle Bahçeçi selen sakar ben tüp bebek diye gittim ilaçlarla hAmile kaldım çok şükür rabbime gerek kalmadı tüp bebeğe ama çok uzman doktor
Damla63 iremm_21 kesinlikle ve kesinlikle prof.dr. Recai Pabuççu Centrum Tüp Bebek Araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız.En zor vakalarda bile inanılmaz başarılı.Türkiye’de ilk tüp bebek uzmanı.
Nilay64 Ben prof dr önder koç la tedavimi sürdürüyorum hes tüp bebek merkezinde yaptı opu ve transferi hocamdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim hatta instagram sayfasında son fotoğraflarının bir tanesinde fotoğrafımız var ilgilenirseniz inceleyin derim sayfasını:)
Harvicell Bambaman yok Erol Bayraktar özel muayenehanesi var Hrs ile anlaşması olduğu için orada yaptırdık . Rutin gittiğim doktorum tavsiye etti Erol Beyi
1234446 iremm_21 ilk muayene ücretsiz işte muayene 400 tl tüp bebek fiyatını da bilmiyorum canım gerek kalmamıştı sormadım bende
Harvicell Bugün test yaptım çift çizgi 🙏🏻 Çok şükür 😊🙏🏻 Testin yanlış olma ihtimali nedir buna taktım