Senayerva Kızlar benim sancılarım çok fazla olduğu için doktor perşembe günü alabilirim doğuma dedi perşembe günü 37+2 oluyoruz küveze girermi bebek dediğimde ise garanti veremem dedi buda kafama takıldı sizce girermi ? 35. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı aslında erken doğum riskim olduğu için
Bserappp Senayerva ablam 37+2 de Doğum yaptı küveze girmedi ertesi gün çıktılar hastaneden bişey olmaz canım içini rahat tut iyi düşün
Gulgulcan Senayerva arkadaşım yaptı canım onunki girmedi seninde girmez sağlıkla kucağına al inşallah
1ogrencianne Senayerva bana 37. haftada doğsa bile prematüre olmaz demişti. Snnki de olmaz korkma girmez bence
Mucize_istiyorum22 Senayerva sağlık sorunu olmadığı sürece (enfeksiyon solunum skntsi vs) küvezde kalmaz
Livask Yani girmemesi lazım ama bebeğin gelişimine bağlı tabi herşey. Doktorunuz doğru cevap vermiş sonuçta bir bilinmez. İnşaallah gerek kalmadan sağlıcakla kucaklarsınız yavrunuzu🤲🏻
Monna Bu bebeğin ciğer gelişimine bağlı tamamen. Kız mı erkek mi? Kızların akciğer gelişimi daha erken tamamlanıyormuş. Ama 37+ demek erken doğum bile sayılmaz aslında. Kalsa bile 2 gün anca kalır. Bunları düşünüp üzülmeyin. Sağlıkla doğsun inş
berjerdekikaolikalev Senayerva ben 36+6 haftalıkken doğurdum çok şükür girmedi banada ciğee geliştirici yapmıştı dr vücudumda enf değeri çok çıktıpo için aldılar
Fatiheren_61 Senayerva 37+5 de sez.oldum ciğer geliştirici iğne vurulmuştu .doğduğunda evet küveze girmedi ama sonra alındı enfeksiyon çıktı belli olmuyor canım o an seni neler beklediğini bilemezsin .kilosu iyi herşey normalse erken doğdu diye kuveze girmez
Fatiheren_61 Senayerva 37+5 de sez.oldum ciğer geliştirici iğne vurulmuştu .doğduğunda evet küveze girmedi ama sonra alındı enfeksiyon çıktı belli olmuyor canım o an seni neler beklediğini bilemezsin .kilosu iyi herşey normalse erken doğdu diye kuveze girmez
azizeguneyy Senayerva gelişimi tamamlanmışsa küveze almazlar 38. hafftada doğan bebekler direkt anaya veriliyor bence seninkide öyle olur
ozgeya Senayerva 37+6’da doğum yaptım,küveze girmedi bebeğim. 24.haftada ciğer geliştirici iğne de vurulmuştum.Hatta 37+0 ilem 4 cm açılmam vardı,doktorum doğum başlarsa korkma gayet sağlıklı olur ama kendi sancılarını bekleyelim demişti.O yüzden bekledim.
Zeynep_eylul Senayerva girerse bile 1 2 saat zayıf dogarsa bebek takip için alıyorlar gelişimi normalse almazlar heralde
Fdsa Senayerva 37+5 de geldi küveze girdi ama bir çok sıkıntısı vardı benimkinin enfeksiyon nefes alamıyordu ve kakasını yapamıyordu bağırsaklarında şişlik vardı arkadaşım 35 de Doğum yaptı küveze bile girmedi haftayla alakalı olmadığını düşünüyorum 10 gün filan yattı şükürler olsun düzeldi çıktı Allah’ın izniyle birşey olmaz sağlıklı sıhhatli Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah