Kaparbukets Merhaba arkadaşlar 24.25.haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıldı?böyle canınızı acıtacak kadar varmıydı hareketleri yoksa sadece hissedilir ve sürekli derecedemiydi😔🙂
Esesen Kaparbukets benim acıtma işleri 28-29 gibi başladı bazen göbek deliğime öyle bir baskı yapıyor ki sanki yırtıp çıkacak gibi eşek😂 31 deyim şuan dün de baya acıttı canımı dönüyor sanırım popoyu mu kafayı mı dayıyor göbeğime bilmiyorum ama çok acıtıyor
Essdmr Kaparbukets Tuhaf ama benim hiç canımı acıtıcak kadar tekmesi olmadı, sadece gögsümğn altına vuruyor ama acıtmıyor 😌
Meryem53 Kaparbukets bizde 23 teyiz hareket var ama böyle dışardan tutunca karnımı belli olmuyor böyle gaz hareketi gibi bazende küçük tekme normal mi haftaya doktora gidince Sorcam bende 🤔
Sghslove Kaparbukets ben 28+5teyim hala canım yanmıyor bazen şiddetli vuruyor dışardan belli oluyor ama acımıyor
Kaparbukets Meryem53 kimisi diyor acıtıyor falan benim hiç acıtacak derecede olmadı tamam sürekliliği veya hareketleri hissedilir derecede oluyor ama öyle canımı acıtacak kadar olmuyor hiç.doktor bana bebeğin kolları bacakları haftasına göre kısa dedi 😔acaba dedim onunla mı alakalı inşallah öyle birşeyde yoktur dua ediyorum böyle birşey duyanınız var mı acaba
azizeguneyy Kaparbukets o dediğin haftalarda acıtması imkansız neredeyse. benim 30. haftalarda başladı acıtmaları
Mervenurysr Kaparbukets 25+2 yiz bugün sürekli hareket halinde hissediyorum sadece ani den vurmaları değişik hissettiriyor , canım yanmasada tedirgin oluyorum ben nedense 😁 Zayıf olduğum için heralde dışarıdan bakınca baya baya belli oluyor, video alıyorum 😁😁
Seda_123 Kaparbukets 22.haftadan sonra baya şiddetlendi hareketleri 23 haftalığım ama canımı acıtacak kadar değil sadece bi an dalgınlığıma geliyor bi vuruyor yerimden hopladığım oluyor 🤣
YDE Kaparbukets canımı acıtıcak derecede değil hareketleri. Ama sık sık oynama gibi anlatamadığım bir tatlılıkta hareketleri. Göbek deliğimin aşağılarında genellikle. Bazende hizasında oluyor. Özellikle akşamları 7-12 arasında çok hareketli maşallah.