Egeymen Crn321 ya benim de serklaj olalı 3 gün oldu ama bebeğim her tekme atışında içeriden sanki dikişler mi artık neresi bilmiyorum sızlıyor istemsiz olarak yerimden zıplıyorum öyle acıtıyor Bi de ayıptır söylemesi ishal Bi türlü geçmedi bunlar serklajın doğal süreci mi acaba?
Crn321 Egeymen benimde 1 hafta sonra gecmisti ishalim ve hareketler vardı evet acıtıyodu dikis yerimi
ylzaht Zbydkhvc İnşallah görürsün bol bol dinlen sola yat hep su iç bol bol. Ben öyle yaptım. İlişkiden kaçın
Ebiyim Crn321 oluyor hala var. Plesenta aşağıda. Bebek baş geliş ve kafası büyük. Direk kasıklarımda. Yatakta sağa sola dönemiyorum ama bir can taşıyoruz ve buna değecek biliyorum 🤗 bana muhtaç, ihtiyacı var. Ben de onun için güçlü duruyorum.
Mervemeryem Ebiyim karniniz catlicagi icin kasinio olabilir ben krem surdum hep ne catladm ne kasindim
Crn321 Mervemeryem bende sirüyorum ama yinede catlıyo 😔 benim bacaklarım kasınıyo sabaha kadar uyutmuyo 😔
Ebiyim Mervemeryem evet evet çatladı zaten. Nemlendirince daha iyi ama yine de kaşınıyor. El ve ayaklarım da su topluyor kaçınırken.