Ezgiplt Su sızıntısı olduğunu nasıl anlayabilirim şüpheleniyorum ama çokta ihtimal vermiyorum çünkü sadece dışarı çıkınca iç çamaşırım ıslanıyor
Crn321 Ezgiplt canım doktorua gidiyosub bi test var simdi ismini söyleyemiyorum kulak cubugu gibi biseyle yapıyolar o testi ve iki dakika sürüyo sonucun belli olması gebelik testi gibi bisey aslında
Caglasmsk Ezgiplt o bendede oluyodu hep cnm hatta bı gitmistm doktora kontrol ettiler değil dediler . Terden veya öyle su gbi akıntı olabiliyomus
Ezgiplt Crn321 doktora gider gitmez soracağım bu konuyu ama şuan merak ettim yaşayan bilen var mı diye
Tntuna Caglasmsk terden ayırt edilebilir şekilde çok hafif pembe oluyor. Kişiden kişiye değişebilir belki ama amniyon sıvısının amniyon sıvısı olduğunu anlarsın yani.
Ekimmeselesi @Ezgiplt gebelikte 28-29 dan sonra normal olduğunu söylemişti doktor. Hafifçe ıslaklık oluyor. Suyunuzun gelmesi belli olacak şekilde olurmuş böyle bez bez değiştirecek kadar olurmuş
Ekimmeselesi gebelikte 28-29 dan sonra normal olduğunu söylemişti doktor. Hafifçe ıslaklık oluyor. Suyunuzun gelmesi belli olacak şekilde olurmuş böyle bez bez değiştirecek kadar olurmuş
Caglasmsk Tntuna ben biliyorum bnm doğumdan önce suyum geldgi için ama normal renkszdi oyuzden renkli diyince sasrdm aynı olmuyo heralde herkeste🤔 ama evet doğru terden ayırt ediliyor. Anlasiliyo bı şekilde
Snok Ezgiplt amnisure testi var onu yaptırıyorsunuz smear testi gibi yapılıyor 15 dakika sonra sonucu çıkıyor
Canannncan Ezgiplt bugün bende aynı aoruyu sordum ama bikaç kişi dışında kimse cevap yazmadı😔 bende aynı şeyi yaşıyorum ve korkuyorum