Marayy Merhaba kızlar ben geçen ay doğum kontrol hapı kullandım ve adet oldum dün simsiyah çamur gibi akıntı geldi bugün çok az kan gelmiş adetim sökülmüyor ve ben sökülmesi için Birseyler yapmak istiyorum ne yapabilirim yardımcı olun lütfen adet sökülmesine ne iyi gelir
sevval55 Marayy canım bal çörek otu adet söktürücüdür, aynı zamanda soğan suyuda öyle. Baktırdınmı kan falan emin ol once
Betul3535 Marayy bir bardak kaynar suya biraz maydanoz biraz dereotu koyup bekletin sonra suyunu süzüp için bana çok faydası olmuştu her ay adet olduğumda yapardım sökerdi ağrım azalırdı
Demirleblebi Marayy doğum kontrol hapı rahim duvarının kalınlaşmasını engeller yani hap kullanırken yoğun kanama olmaması normal çünkü zaten içerde atılması gereken çok bir şey olmuyor. Boşuna vücudunuzu yormayın olmayan şeyi sökeceğim diye.
Marayy sevval55 gerek duymadım çünkü bugün kırmızı az Birsey gelmiş kırmızı kan gelince adet demektir bide geçen ay düzgün bi iliskim olmadı bide doğum kontrol hapı kullanıyorum
erbasbebek bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı bal ve bir su bardağı ılık ya da sıcak su. Ben yapmadım ama arkadaşım böyle yapıyordu canım
Demirleblebi Marayy hayır değil. Dediğim gibi doğum kontrol hapı zaten o şekilde koruyor. Boşuna sökeceğim diye bir şeyler içmeyin.
Tamam Marayy unutun başka şeye odaklanın.kendinizi mutlu edecek uğraşlar edinin.Biz ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz maalesef
Marayy Sinemksk canım gebelik değildir çünkü benden kırmızı kan geldi az da olsa dogum kontrol hapından kaynaklanıyormuş