Merve526 Herkese merhabalar 39+5 oldum 2 Cm açıklığım var. Doktorum kontrol etti eve yolladı ve bir kanama ile tekrar hasteneye geldik. Normal Doğum 🤰 bekliyoruz ama bu kanama neden oluyor ? Normal Doğum yapan arkadaşlar size de sancı olduğunda kanama geliyor mu ? Doktorum hep normal diyor ama ben rahat olamıyorum 🤒
FSCMK Merve526 bende 38+5 haftalığım açıklığına nasıl bakıyor kuzum aynı çatı muayenesi gibi parmak mı sokuyor benimde merak ettiğim sorular var
ozgeya Merve526 Açıklık kontrolü sonrası kahverengi akıntı veya kan gelmesi normal.Alttan kontrol ettikçe de gelmeye devam eder.
Merve526 FSCMK evet tatlım benim parmakla bakıyor ve kaç Cm olduğunu söylüyor. Çok rahat olun derin nefes alın sadece 😊
FSCMK hunilimom benim doktor açıklık felan var yada yok demedi çatın gayet iyi çok güzel doğurursun normal Doğumla dedi keşke sorsaydım ama sürekli parmaklayıp bakacak mı açıklık varmı diye
Serenaysmom ozgeya acıklık kontrolu yapılınca kan gelıyorsa o zaman ilişkidr aynı etkıyımı verıyor 🤷🏼♀️ 37+6 oldm bende m edıyorm ne zman dogum baslayacak dıye
irem01 Merve526 canım bende açıklık muayenesi oldum saat 1 buçuk gibi. hala kanama geliyor hafif hafif. muayeneden kaynaklandığını düşünüyorum 🤔
ozgeya Serenaysmom Açıklık kontrolü yaparken rahim ağzına bastırıyorlar,uyarıyorlar.O yüzden ilişki ile aynı etkiyi yapmaz.
irem01 FSCMK çatı muayenesi daha farklı oldu sanki ya. ya da ben öyle hissettim. çatı muayenesinde hiç ağrı kanama falan olmadı ama açıklığa bakarken ağrı hissettim kanama oldu daha derine kadar baktı sanki
irem01 FSCMK kendini kasma diyorlar ya doğru gerçekten. ama açıklık muayenesi beni korkuttu biraz doğum ağrısıyla daha çok acır diye korkuyorum 🤔😂 inşallah düşündüğüm gibi olmaz