Hiler10 Kızlar 14 haftalık olduk grip aşısı yaptıran oldu mu aranız da bi sakıncası yok dedi doktorum ama yine de korkuyorum bi yan etkisi falan oldu mu nasıl oldu
GulinMert Hiler10 yaptirmadim bilgim yok ama yaptırmayı da düşünmem Konu üstte kalsın belki fikri bilgisi olan vardır. Bu aşıyı olunca günlerce hasta olan kişiler gördüm sonuçta senin hasta olman bebeğe de zarar verir.
Gzdemrh2020 Hiler10 grip açısından riskli grupların grip aşısı yaptırmalarının faydalarına olduğunu çok duydum araştırdım,hamilelerde riskli grupta eğer grip olursak daha zor süreçler bizi bekler..mesleğimden dolayı da devamlı hasta olabileceğim bir ortamdayım öğretmenim..benim kış aylarında her yıl tekrarlayan griple başlayıp zatürre ye kadar ilerleyen rahatsızlığım oluyordu geçen yıl grip aşısı vurundum çok güzel korudu.bu yıl hamileyim kesinlikle yine vuruncam..
Mlsldy Bu yıl yaptırmadım hatta doktoruma sormayı da düşünüyordum takipte kalayım konuyu. Grip aşısı olmadığım yıl gribi yatak döşek yatarak atlattığım için her yıl yaptırmaya dikkat ediyorum yaptırdığım zaman daha hafif atlatıyordum. Hamilelikte zararı olur mu diye düşünmüyor değilim 😶