Canmoglm Sizin şikayetleriniz neler? Sol kalçama kramp giriyor Bel ve sırt ağrılarım var Bir de sanki ilk aylara dönmüşüm gibi açım ama canım bir şey istemiyor açlıktan başım ağrıyor🙇🏼♀️
Kevser_29 Canmoglm ben de yarin tam 29 haftalik olucam mide bulantilari bacaklarima kramplar giriyo nefes darligi iştahsızlık fazma yuruyunce hemen yorulmak cok zamanlar Allah yardimcimiz olsun
Zehramm16 Ayniyiz seninle canım bende 29+2 deyim benimde kaburgam batıyor ve midem çok yanıyor tabi bide bel ağrısı var
Canmoglm Zehramm16 geçen çok kötü mide ağrısı çektim sırtıma bıçak saplanıyordu sanki iki büklüm yürüyordum nefesimi kesiyordu 🤦🏼♀️
tunanehir 29+2 yiz bizde arkadaşlar doğum icin tarih söyledimi doktorunuz inanılmaz çatı ağrısı ve bel ağrısı var bende yürüyemiyorum resmen mide yanmasıda üstüne cabasi sanki günlerde geçmiyor 😞
Canmoglm tunanehir Doğum için bir şey söylenmedi daha zaten şimdi doktorumu değişmeyi düşünüyorum daha doğru düzgün doktorum yok🤦🏼♀️
Zehramm16 tunanehir ayın 4 ünde gideceğim inşallah sorarım bakalım. Ne zamana verecek benimki sezeryan zaten
tunanehir Canmoglm anladım canim ben sezeryan olucam ilk doğumum sezeryan çünkü 38 de alır diyorum kasım 20 25 arası heralde iyice ağırlaşmakta başladık allah yardımcımız olsun
Canmoglm NurBulut96 ya dimi bel ağrısı gibi geliyor ama kuyruk sokumun orası diyorlar benim erken haftalardan beri var ama bu ara hep ağrıyor