Pantone Süt parası 180 çocuk parası 300 rapor parası derken 7bin lirayı buluyor bildiğim kadarıyla. Bende heyecanla Allah izin verirse bekliyorum daha Doğum yapmadım ama. Doğumdan 2 ay sonra falan yatırıyorlarmış. Birde size tavsiyem e devlet üzerinden sgk dan kendinize ait hesap tanımlaması yapın PTT ile uğtaşmayın. Bir tek çocuk parası 300 lira (ilk çocuk için) onu aile savunma bakanlığından alıyorsun kendin gidip müracaat etmen lazımmış Doğum kağıdıyla.
Gizemabc Pantone 7bin liraya sasirdim. Ben ogretmenim sizin mesleginiz nedir? Dogum iznindeyken maasiniz yatiyor muydu yoksa yatmadigi icin sonradan mi yatiriyorlar da 7bin oluyor?
Pantone Gizemabc Doğum iznindeyken maaş yatmıyor toplu yatıyor hepsi bir şirkette tasarımcıyım bilmiyorum öyle hesapladık muhasebeyle
Seyma1234 Gizemabc siz devlet memur olduğunuz için aylık olarak yatıyordur sgk maaş ödemeleri toplu şekilde ödendiği için
Seyma1234 Pantone evet evet bende bu cuma izne cıkıcam yaklaşık 7 bin civarı bir ödeme yatıcak dedi muhasebe