Melek42 Arkadaş 36 haftalık hamileyim kendi doktorumu doğum ücreti 4 500 TL çok pahalı geldi esenler medipol e başlıcam hastane doktor öneriniz var mı
deletedmom9494 Melek42 nerde yaşıyorsunuz Beylikdüzü’ne yakınsanız bir arkadaşım Marmara parkın arkasında medihouse hastanesi var normal Doğum fiyatı 750 tl sezaryan ücretini bilmiyorum ama
Tucenur Melek42 bence asla medipole gitmemelisinn postların coguna bakarsan nasıl şikayetler var görmüş olursun canım
Sinemksk Melek42 yaman cerrahi dr eray balcan bnm drum muayenesi 65 tl doğum bin küsür lira instagramdan bakın mükemmel bi dr değmez o paraları vermenize
eyvahanneoluyorum Melek42 haznedar Medicana da düzgün bey var fiyat bilmiyorum ama epey popüler. Aynı zamanda Meltem hastanesi yine o civarda kadın doğum üzerine
Dudus Melek42 bağcılar parsellerde Safa hastanesi feride mimaroğlu var çok iyi bi doktor çok fazla hamile hastası var herkes memnun benimde doktorum tavsiye ederim doğum ücretleride normal doğum 1000 hatırlıyorum mecburi sezeryan 1200 isteğe bağlı sezeryan 1800 epidural iğnesi 300 tl fiyatları
Tucenur Melek42 en büyük pişmanlık duyabilcegin bi hastane oara tuzagı me ilgi ne anlayıs sorumsuz doktorlar
Eceyavuz Melek42 esenler medipol de gülsün armağan a gidiyordum ama 1 ekim de hastaneden ayrılacakmış bende orta da kaldim 34+2 yim doktor arıyorum
Se19 Ya siz Istanbula pahali mi diyorsunuz? Benim hastanem en son 7bin normal 8bin sezaryandi. Uzerine bir kere zam gelicekti temmuz ayinda. Temmuzdan sonra fiyati sormadim. Ocakta bir zam daha gelicekmis. Bende ya ocakta ya aralikta dogum yapicam. Heralde ocaga 10bin falan olur
Pembepanjur Se19 İstanbul ‘da 18 binede -20 binede doğum var , 1.800 -2binede . Elbetteki Türkiye genelinde İstanbul pahalı şehir , bunu herkes bilir. Semte görede değişir.
Esenn1 Melek42 Özel Okmeydanı hastanesinde Doğum yaptım çok memnunum normal Doğum 1750 tl çok temiz ve ilgili bir hastane 👍
Hlal Melek42 ben esenler özel güney Hastanesi'ne gidiyorum memnunum Songül hanımdan canım arkdslarimin onersiiyle basladim oraya normal doğum 800 sezeryan 1 500 mlyar civarıydı yanlis hatırlamıyorsam
[silindi] Hlal o hastanenin kötü tarafı randevusuz gidilmesi. Bu durumu özel bi hastane için çok garip buldum.