Elininanasi Anneler bebekleriniz dogdugunda kac sm kac kilo doguldu.ve nasil kilo aldi?1 ayda ne kadar kilo aldi? Bebeyim 2900la doguldu 50 sm 2700le cikdik.17 gunlukken 3670 qram gelmisdi.bugun 1 ay 5 gunluk.kilosu 4610 qram geldi.cokmu almiş sizce?boyu 56 sm olmus.doktoru çok fazla almis dedi 1 ayda.sizlerde nasil olmusdu takip ediyornuydunuz.kilosuna uygun olarak sütü ne kadar veriyordunuz
Ozzy Elininanasi sadece anne sütü alıyorsa sorun değil. Benim oğlum doğumdan sonraki ilk 3 ayında 2700 3 er kilo almıştı. Sadece anne sütü aldığı için doktor sorun yok demişti.
Ysmn_61 Elininanasi bana doktorum doğduğunda aylık 500 gram alsa yeter diyodu şimdi 22 aylık 100 gram alsa yeter diyo doktorum
ZAsk Elininanasi Sizinki mama alıyormuş doktor o yüzden uyarmıştır. İleride obezite vs olmasın diyedir.
Ozzy Elininanasi hmm benim doktorumda eğer mama ile böyle kilo alsaydı diyet uygulatırdım demişti o zaman mama ile çok kilo alması obeziteye sebep olur demişti. O zaman dikkat etmek gerek sanırım.
ZAsk Elininanasi Aslında doktorun mama konusunda fikir vermesi gerekiyor ne kadar kullanmanız gerektiğiyle ilgili. Bebekler maalesef doymak bilmez siz gün boyu verin alırlar. Hele ki erkekse hiç doymaz. Kabızlığı falan yoktur İnşallah
Heisenberg Elininanasi O kadar üst sınır değil ki kilo alımı. Benim oğlumda ilk ay 1800 gram aldı her bebek ilk aylarda çok hızlı kilo alır. 4 aydan sonra iyice hareketlenince azalıyor zaten kilo alım hızları🌺
Betttt Elininanasi 37+5 te 3025 49 cm doğdu oğlum 2960 la cıktık hastaneden 1 aylıkken 4000 kilo 54 cm olmuştu