HGC Bugün detaylı ultrason randevusu alabilmek için randevu aldığım doktor Mustafa Kaz için gittim, özel hastanede görmediğim bir muameleyle karşılaştım asistanından doktoruna sağlık çalışanına kadar hepsi aynı. Doktor bey bilgili belliydi bir sözüm yok ancak asla beni bilgilendirmedi, ultrasonu bana çevirmedi hiç bir şey görmedim. Dörtlü tarama için kan vermemi söyledi kan verme alanına indim. Sağlık (!) çalışanı bana sıra kağıdın yoksa kanını almam git bir daha sıra al dedi bakın beyefendi elim kolum dolu şuan bulamıyorum cebime koydum ama aceleden bulamıyorum dedim tüpü bana sertçe verip git bul öyle gel dedi, bulup getireceğim ve utanacaksın dedim çıktım öyle de oldu sakince bakınca buldum ve içeri girip bakın beni boşa itham ettiniz burdaymış dedim hastayı bırakıp kalktı üzerime yürüdü oradaki adamlar sessiz kalmadı ve terbiyesiz adam o adamların da üzerine yürüdü aralarına girdim lütfen tamam lütfen benim yüzümden size bişey olacak dedim ve terblyesiz adamın yüzüne dönüp ben hamileyim utan be utan dedim ama ne ağlama gözümden sel boşalıyor, başka bir çalışan beni tutup güzelce oturttu ve sakince kanımı aldı. O adamı her yere şikayet ettim. İnsan olmak, güzellikler sunmak, birlik olmak destek olmak bu kadar mı zor. Hanımefendi sıra kağıdınızı görmem gerekiyor lütfen kağıdınızı bulup gelin hemen alalım kanınızı dese ne olurdu ki?! Ağlamaktan başım ağrıyor. Şöyle bir düşünüyorum, doktor asistanı, hemşiresi, perinatolog asistanı laborantı hepsi fiyaskoydu, Allahım uzak eyle bu insanlardan bizi🤲🏻
Ndrkbr HGC kesinlikle çok saygısızlar özellikle de perinatoloji bölümündeki asistanlar hiç bir şekilde bilgi vermiyorlar ve ilgilenmiyorlar
Banu_ayaz HGC saglik bakanligina hemen sikayet edin bizler ses cikartmazsak bu tarz insanlar cesaretleniyor benim eşim doktor biraz sert konustu diye sikayet etti baya ilgilendiler bir kac defa bizi arayip özür dilediler hastaneyi aradilar bizi başka doktora yönlendirdiler doktorada uyari vermisler devletin denetimi yetersiz kaldigi yerde biz devreye giricez doktor olmus diye bizim onlara ihtiyacımız var diye boyle davranmaya haklari yok
HGC Deletedmom217 haddini bilmezler o kadar çokmuş ki ilk kez gittim hamileliğimde, perinatolog tavsiyesi vardı randevu alayım diye, Allah böyle insanlara muhtaç etmesin kimseyi.
Asrinayaz HGC hımm sen en iyisi cimere şikayet et canm gerçekten muamele sinirimi bozdu hele bi hamileye yapılması 🤦🏼♀️
Gizemelmas Bende oraya bir kere gittim oda deneme amaclı doktorlar nasıl falan diye doktor asistan sekreter agzımı acmadıgım halde beni öyle azarladılarki iceri hasta giriyo onu bile azarlıyolar cimere şikayet ettim ama ne fayda tek basıma koridorda rahat 15 dk agladım zor sakinlestim birde oranın doktorunu dogumunu begenen var aman allah uzak etsin ordan evde dogururum daha iyi
HGC Gizemelmas Kesinlikle öyleler, Medipol’e gidiyorum normalde dedim detaylı ultrason için randevu alayım güç bela ikna ettik genetik birimini aylar sonrasına aldım randevu. Allah bir daha mecbur bırakmasın bu hastaneye.
HGC Banu_ayaz aynen öyle yaptım Cimer, Sağlık Bakanlığı, e nabız değerlendirme ekranı aklıma gelen her yerden yaptım, işe dönecek olmasaydım başhekimliğe gidecektim ancak zamanım yoktu.
Slinn HGC aman aman allah kanuniye kimseyi düşürmesin kadın doğumuna. Erişkin acilinden çok memnunum evime yakın olduğu için en ufak sıkıntıda ordayız ama kadın doğumcuları kan alma vs berbat. Sancım var diye kadın doğum acilden giriş yapmıştım beş buçuk aylıktım daha şikayetimi dinlemeden geç arkaya alttan muayene edicez demişlerdi hele orda bi doktor var adı berfu. Allah onu bildiği gibi yapsın kadın nerdeyse gözümün önünde doğuruyodu bi azarlaması var ki seni mi dinleyecek millet diye şok oldum. Soru soruyorum cevap yok hasta bakıcısına temizlikçisine kadar herkes hastaları azarlıyor psikolojimi bozup çıktım kaçtım ordan. Büyük konuşmak istemiyorum olur da sancım gelirse allah düşürmesin beni oraya bidaha kasap gibi biyer olmuş resmen hastane.
HGC Slinn ben de teyzem askeri lojmanda ona yakın diye ordan gittim teyzemle eşim gelemeyecek tek kalmayayım dedim gitmez olaydım,
Ogzfnda Aman git canım o nasil hastane. Bende ayrıntılı ultrason için gittim sadece riskli gebeliklerde yapiyoruz dediler. At yarisi resmen ne o öyle. Bende özel bir kurumda yaptirdim bugün
HGC Ogzfnda Aynen canım dedim eşimin kardeşleri engelliydi vefat etti tıbbi genetikteki kadını ikna ettim de öyle aldım randevu. Bebek sağlıklı randevu veremiyoruz diyorlar ordan oraya ordan oraya
Ogzfnda HGC Allah ıslah etsin devletin hastanesinde hizmetten yararlanamiyoruz. Şükür bizim durumumuz el veriyor bir şekilde yaptiriyoruz, durumu olmayan insan ne yapsin hastane hastane gezsin mi istanbul gibi bir yerde