OuzBeyzaDuran Kızlar medikal park tedavimi bıraktım hastane ve doktor önerebilir misiniz ben egepol düşünüyorum ama doktor bilmiyorum var mı öneri
Buket38 OuzBeyzaDuran egepol bildigin devlet hastanesi gibi o kadar kalabalik ki tavsiye etmiyorum ama doktorlari gercekten cok iyi ben sirf bu yüzden gitmekten vazgectim. Su hastanesi sebnem hanim var bi arastir istersen
Glsmumul OuzBeyzaDuran hangi doktora gidiyodunuz acaba? Bende medicale gidiyorum özel bi nedeni yoksa öğrenmek isterim
Tutku OuzBeyzaDuran evrim berberoğlu bayan 😊 gönül rahatlığı ile gidebilirsin. Alsancakta özel muayenesi. Her yerde doğum yapıyo ama egepol ve kenti öneriyo. İyi bir doktor olduğunu biliyordum da fotoğrafçının bile o nası tatlı bi doktor demesini beklemiyordum 🙈 normal doğum yanlısı ama zorlamayla yaptıranlardan değil. Gönlü normal doğumdan yana yani. Ve belli bi açıklıktan doğuma kadar başında bekleyen nadir doktorlardan 😊
Ceren35 OuzBeyzaDuran egepol sükran hanm o zaman ben gokalp beye gidiyorum ama sükran hnm a gecebilirim arkadasiminda doktoruydu memnun kaldi cok
Nurahmet OuzBeyzaDuran Merhaba Egepol Dilek Alihanoğlu hastane evet yoğun ama doktorlar ilgili alakalı yeni doğan ünitesi mevcut ben çok memnunum doktordan ve hastaneden sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Newheart OuzBeyzaDuran mono sağlık hasan ulaş Başyurt 🙏🏻 Onunla 3 çocuk daha doğurmaya varım. Mükemmel bi adam
OuzBeyzaDuran Medikal park ta ilgi alaka çok yok ve en küçük şeyden para istiyorlar ve miktarları çok yüksek Doğuma 3.300 diyo ama kesin emin olun 4.500 TL’yi bulur pahalı geldi bana bu yüzden daha çok ilgili ve fiyatları uygun doktorlar var
Kenanizm18 OuzBeyzaDuran egepolude pek tavsiye etmem orasıda baya yüksek. Tınaztepe nin gzel oldugunu duydum. Özel istemiyorsanız illa ki dokurz eylül üni. Hastanesdw cok iyimiş
PelinsuDoanay çınarlı hastanesi tahir özgüder, özel muaynehanesi şirinyerde, doğumu cınarlıda yapıyor, inanılmaz rahatlatıcı relaks ve ulaşılabilir bir doktor, çok memnunuz.
SametHandeAtakan Mavişehirde Çiğdem karas kesinlikle tavsiyemdir. Kente egepole can hastanesine gidiyor