Gokcin Merhaba canlar salaş tipi trikolar vs gibi hamilelik giysilerini nerden alıyorsunuz? Belli bilindik yerleriniz var mi Ankara elvankentte😙
Melegimveben Gokcin evde vardı lc kotondan felan almıştım bunlarıda gebelik için şimdilik hiç alışveriş yapmadım 10. haftadayım bebeğimede kendimede bişey almadım diyebilirim😂
cimennbayann Gokcin bende Sincan’da yaşıyorum canım oradan aldım çarşıdan bi de lc waikikiden almıştım
Gokcin Melegimveben allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim 😊. Hamilelik gibi degilde spor salaş oluyor ya daha çok seviyorum .😊
Melegimveben Gokcin aynen önceden böyle kenara attıklarımı şimdi bol bol giyiyorum sağlıkla alırız inşallah canım benim 🤗😘🙏🏻
sbanuss Canım elvankent te marka ala ve tuğba var buralara bakabilirsin tesettür kıyafetleri bol ve dökümlü buralarda da istediğin şeyi bulabilirsin
HaticeKbraimek Mademe moss da Faruk ekinde kotonda defactoda LCWaikiki de salaş şeyler buluyorum ben 😄
Zeyno3898 cimennbayann bende eskiden Sincan'da yaşıyordum artık İstanbul'dayım ailem orda çok seviyorum Ankara'yı 😀
cimennbayann Zeyno3898 ben alışamadım canım buraya evlendikten sonra geldiğim için güzel yer çarşısı pazarı herşeyi var aslında ama annemler uzak diye öyle hissediyorum galiba 😂
Zeyno3898 cimennbayann evet bende İstanbul'a alışamadım başta 7 yıl oldu 6 ay önce de evlendim burdayım alıştım sevdim ama gönlüm Ankara'da tayin oluruz bir gün diye bekliyorum Ankara,da yaşam rahat kaliteli ...aile uzak olunca tabi biraz zor oluyor