Nzziss Merhaba arkadaşlar Fatsa'da önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı? Fatsa'da özel hastane veya devlet hastanesi hakkında hiç bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
bsra18- Nzziss Fatsa devlet hastanesinde Serap Polat var gördüğüm en iyi doktorlardan birisi çok ilgili çok sıcakkanlı. Oradan taşındığımda tek üzüldüğüm doktorum olmuştu
Nzziss bsra18- Hastanenin imkanları nasıl peki? Yoğun oluyor mu? Özel hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum bazen
bsra18- Nzziss yok hastane genel olarak yoğun değil sakin oluyor birde maviş doktor var o da iyi sen seç birisini
Ezgi60 Serap hanım özele geçti. Ben de onun hastasıyım ve çok memnunum. Bir süre sonra aileden gibi hissettiriyor. Hastası çok olmasına rağmen gayet ilgili. Devlet hastanesinde de Cennet hanımı duymuştum.
Nzziss Ezgi60 Medi tech hastanesine mi geçti? Ben de tayin nedeni ile Orduya taşınıyorum öncesinde araştırayım dedim😊
Ezgi60 Evet gayet memnunum hem doktorum çok iyi hem de çalışan personel. Gayet güler yüzlü ilgililer. Ben serap hanım için 105ti galiba.