Iimran MrsClk her konuşan kişileri dinlersek ohoo sen sadece içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun herşey 🌸
Iimran MrsClk her konuşanı dinlersek ohoo sen içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun hiç canını sıkma 🌸
GulinMert Deletedmom0810 benim 4+2 de vajinal ultrason ile göründü 6+2 de kalp atışını duyduk. Dediginiz aslında doğru benim erken döllenme olduğu için bence 4+2 de göründü
_tr1401 6+3 haftalığız bugün kalp atışı duyduk inanılmaz bulantım var bugün doktorum ilaç verdi umarım rahatlarım biraz çünkü psikolojik olarakda iyi değilm
_tr1401 6+3 haftalığız bugün kalp atışı duyduk inanılmaz bulantım var bugün doktorum ilaç verdi umarım rahatlarım biraz çünkü psikolojik olarakda iyi değilm
Meleek Ben 6+0 girdim bugün. Aç karnında bulantı, fazla idrar yapıyorum ve arada bir adet sancısı gibi hissediyorum. Perşembe günü ultrason yapacagiz inshalla
Suradamar Ask_H doktorum söyledi bir kaşık kimyon otunu bir bardak sıcak suya koyun demlensin 10 dk sonra için ama günde en fazla bir defa. Bende de ciddi gaz var Allahın izniyle rahatlatıyor 😌
Ask_H Suradamar düşük falan yapar die korkuyorum annem de çok dedi ama ölçü önemli dediğiniz gibi günde bir bardağı geçmemk lazım
Suradamar Ask_H allah korusun benim doktorum da 8 aylık hamileydi o yüzden içim rahat rahat içiyorum ☺️☺️ Birde eşim aldığında aktar süt yapıyor da demiş baya faydaları var yani bir kere içebilirsiniz 😊
Selinglr Nuniss 6 +3 mide bulantı hissi gece gunduz daha cok akşamları halsızlık uşume dudak catlaması 😖