260818 Merhaba kızlar bugün çok güzel bir haber aldım ve hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihime göre 3+3 gebeyim. Kan testi sonucunu bugün yaptırdım 22.61 çıktı. 29 günde bir adet görüyorum normalde ama bat'a 5 gün var. Keseyi nezaman görebilirim ve kalp atışını nezaman duyabilirim 🙈 şimdiden teşekkür ederim
Crescent96 260818 Hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah☺️ Sağlıklı gebeliklerde Beta hcgnin 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor 5000 lerde keseyi 8. Haftadada net olarak kalp atışını duyabilirsin. 🌸
Misskokulumm 260818 sağlıcakla al kucağına kuzum hayırlı olsun keseyi 5.haftada kalp atışini da 6 veya 7.haftada duyarsın 🥰😊rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin❣
Iimran 260818 aramıza hoşgeldin en güzel şekilde geçirirsin inşallah hamilelik sürecini 5. Haftada kese görünüyo genelde bikaç hafta sonrada kalp atışı duyuluyo tebrik ederim 🌸
Ayaf 260818 hayirli olsun canim benim🙏🏻🙏🏻 Allah saglikli bir hamilelik ve sag salim bir bebek masip etsin inwAllah🙏🏻🙏🏻😘😘😘
Nur_suzen Hayırlı olsun canım bende ilk öğrendiğimde doktor 5 haftalık keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi çarşambayı bekliyorum bebeğimin kalp atışını duyabilmek için 🙏🏻
Minikmucizem_ 260818 cok erken ogrenmissin hayirli olsun :) bana kalirsa nenkdr gec ogrensen o kdr iyi simdi 2 katina cikmis mi diye stres olacaksin.
Nuryldrm 260818 hayırlı olsun canım ben 6 haftaya kadar gitmedim hastaneye gittiğimde keseyi ve bebeği gördük kalp atışıda görüldü ama küçücük bişeydi. 8 haftalikkende kalp atışlarını duydum😊
260818 Deniz8731 sadece göğüs hassasiyetim vardı içime bir an bişey düştü ve test yaptım pozitifi gördüm bugün kan verdim oda pozitif🙈 3+3 gebe görünüyorum😌