Ogut1996 2.duzey ultrason randevusu almam gerekiyor 1 aydir ugrasiyorum biktim özel hastaneler pahali istanbul avrupa yakasindayim cerrahpasada randevu full dolu direk randevu alabilecegim hastane ve doktor adi var mi kizlar ya 😔😔😔😔😓
Orucu12 Ogut1996 bos olurmu bilmem ama bir deneyin isterseniz avcılar murat kölük beylikdüzünde var bide devlet hastanesi bahcelievlerde yapıyor sanırım arayıp sorarsanız soylerler
Hilalakar Ogut1996 2. Düzey ultrason için nereden randevü alıyorsunuz yada ne deyip randevü istiyorsunuz bende alıcam da geç mi kaldım acaba ya
Ilknur911 Ogut1996. Bezmialem de yaptırdım 270 lira verdim çünkü bütün devlet hastanelerini gezdim doluydu.. Önce kadın doğumdan randevu alıyosun o seni yonlendiriyo
SevgiiOA Ogut1996 Ben özelde yaptırmıştım. Ama bi arkadaşım batalimanında bi hastanede yaptırmıştı hemen randevu vermişlerdi internetten bir araştır istersen 🙏
Ogut1996 Hilalakar bende ayni sorunu yasiyorum 1 aydir bakiniyorum 182 hattini aradim polikinikle ilgileniyorlarmis bilgileri yok randevu nasil alicam bilmiyorum 😔
Hilalakar Ogut1996 nasıl yani canım ben şimdi 2. Düzey ultrason yapan hastaneden kadın Doğum doktorundan alsam yapmaz mı 2. Düzey ultrasonu
Askmeleyi Ogut1996 bi kadin doguma gorunuyosunuz o sizi ekrana atiyo sonra radioloji bolmune gidip direk dr dan randevu aliyosunuz.
Esmagnc Çapa kadın kadın doğuma randevu alın o hemen yönlendiriyor. Çapa istanbul Üniversitesitesine internetten randevu almak çok kolay Ben hemen 1 haftada bütün işimi hallettim
Zagrozunannesi Ogut1996 Internet’ten alamıyorsan randevuyu git Cerrahpaşa’ya Prof. Dr. Ali Benian’a O seni yonlendırır haftam gecıyor falan de sekreteri randevu veriyor ama Cerrahpaşa 125 tl alıyor detaylı ultrason ıcın
AslCanszTokluolu Ogut1996 Bir aydır bende uğraşıyordum gece 23.45 falan saat kurun siz internetten eşiniz telefondan arasın hanginize denk gelirse ben en sonunda internetten öyle aldım çapa t.f bu hafta gidicem yönlendirecekler inşallah