gurcem Elhamdulillah arkdaslar bugun 24.haftamıza girmiş bulunuyoruz 🤗 Allah isteyen herkese nasıp etsın ınsallah 🙏🏻 Nasıl gıdıyor bakalım sıkayetlerınız neler bır sıkıntınız var mı ? Bende mide yanması oluyor onun dısında sımdılık ıyıyız
Betul3535 gurcem bizde 24+2 olduk çok şükür arada kasık ağrıları oluyor ve uyku problemim var uyuyamıyorum
Denizincani gurcem cok sukur canim bizde 24+2 yiz bugun hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah bizimki de salgam buyuklugunde bakalim daha neler olcz 😍
gurcem Kbrbydkk canım her hafta bır meyve oluyoruz ya, ben suan 24. Haftaya gırdım bu program salgam havucu uzunlugunda dıyor yanı sadece salgam uzunlugunda bebegınız dıye
Lindam Kbrbydkk bebeği şalgam uzunluğuna gelmiş. Hani uygulama her hafta bi sebze veya meyve büyüklüğü veriyor ya onu diyor
gurcem Arkdaslar salgam uzunlugu uygulamanın belırledıgı bıse elma artmut karpuz gıbı ben uydurmadım😂
CansuDurmaz Bizde bugün 24. Haftaya girdik 😊👼 akşam yemeğini biraz fazla yersem inanılmaz şekilde gerginlik hissediyorum ve artık sanki içim daralıyor onun dışında hiç bir sorunum yok çok şükür 😌🐣
CansuDurmaz gurcem bende 10 almıştım hatta şu an 12 yi zorluyorumdur herhalde 😂😂 evlendiğimden beri kilo rekorlarımı kırıyorum zaten 😂😂 maşallah bize
Betulyavuz 25.haftamdayım yeşil soğan uzunluğunda olduk 😂 ara ara mide yanmaları olmasa hamilelik iyi gidiyor şükür😇😇