emreesra Hira2655ben slepy kullacam canim hem uygunmus hemde saglikli diye duydum neyle baslarsan onunla devam edecekmisin sonradan bez degistirmek iyi olmazmis yani öyle duydum ne kadar doğru bilemem
Dilara1234 Hira2655 bende slepyy aldım çok koku yapıyor çocuk çişini 1 kere yapsın kötü kokuyor şimdi molfix kullanıyoruz çok iyi ve güzel ama her bez her bebeğe iyi gelmiyor ☺️
Sinemksk Hira2655 stok yapma canm bebeğin tam doğum kilosu ne olur ne kadar kilo alır bilmiyosun alinde kalır sonra aldıkların bence sadece yenidoğan al geriisni kilo durumuna göre alırsın
BirVeraAnnesi35 Dilara1234 bende molfix i soracaktım tam iyiki yazmışsınız 😊 sleepy ile molfix arasında kalmıştım küçük bir paket molfix sipariş verdik internetten ama bilemedik tabi
Dilara1234 BirVeraAnnesi35 ben ilk oğluma kullanmadım bilemediğimden tabi 2. Çocukta daha tecrübe oluyor şimdi 2.ye kullanıyorum denemediğim bez kalmadı çok memnum valla Migros’ta indirimdeydi zaten ☺️
BirVeraAnnesi35 Dilara1234 bende stok yapmak istemedim bide kabul etmez teni bebeğin diye ama bakalım internette buldum güzel indirimli aldık bakalım inş iyi gelir 😊😊
Dilara1234 BirVeraAnnesi35 stok yapma bez numaraları çok çabuk değişiyor bide her cilt aynı değil iyi yapmışsın fazla alma dene öyle al canım ☺️