Turkan38 FSCMK canim neler yiorum hergun et mercimek findik ceviz badem muz muzlu süt 100 gr aldi bu hafta gecen hafta hic almadi
Turkan38 Sumeyraerva zaten minik dogan bebekler savasci oluyor cok cabuk toparliyor diyorlar ama son duzlukte heyecan korku stres hersey bir araya geldi canim Rabbim acisini gostermesin yavrunun🙏
Sumeyraerva Turkan38 emerse eer cabuk toparlar hic korkma diyorum ya ilk kizim 2 kilo dogmustu kuveze girmedi solunum sikinti cekmedi emdi cabuk toparladi hic korkma
Turkan38 Burcak61 insallah emer sütum iyi olurda sifa olur kizima kucuk oldugu icin emme refleksi olmayabilir diyor kapalı kutu sanirim hepimiz dogunca gorcez
Burcak61 Turkan38 aynen annesi sen sakin ol sütün de gelir her ihtimale karşı süt sağma Makinesi götür Yanında bide doğunca bi problemi yoksa ten teması yapın dokunun ona ki sütünüz daha çabuk gelsin
Turkan38 Mukos kacinci haftadasin canim benimkinde gelisim geriligi var sanirim kafamizi karistiran o erken dogum bastan beri vardi riskim 3 doz igne fitil derken 36yi bulduk Rabbim.korktugumuzdan geri koysun insallah zamaninda saglikla alirsin yavrunu kucagina🙏
Mukos Turkan38 şuan 25 +4 günlük hamileyim gebelik zehirlenmesi geçiriyorum 30.haftada alınacak.evet sorunlarımız farklı olsada çözümleri aynı gibi.rabbim güzel dileklerini duysun evlatlarımızı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza kavuştursun.
1ogrencianne Turkan38 eşimin kuzeni 1900 gr doğurmuş 35. haftada girmemiş. İnşAllah senin de girmez canım. 🙏🏻