Iimran Merhaba hanımlar bebek arabası puset bebek bezleri ıslak mendiller vs internet üzerinden yada bildiğiniz bi mağazadan toplu bi şekilde çoklu olarakta almak istiyorum varsa memnun kaldığınız cevaplarmısınız yakın zamanda bakıcaz inşallah çünkü 🌸
PembeKoala Iimran canım hepsi ayrı ayrı yerlerde de indirime giriyor güzel takip et mesela sleepy kampanya yapmıştı ona bakabilirsin, hepsiburada saat başı indirim yapıyor bazı ürünler anne bebek ürünleri oluyor şuan jokerde de deterjan krem vs indirimi var
Tugceee123 Iimran bence bebek bezini çok alma çünkü yenidoğan 1 yada 2 numara olabilir kilosuna göre alabilirsin daha sonra ıslak mendil de çok çok alma bazı mendiller Yenidoğan’da olsa alerji yapıyor değiştirirsen aldıkların hep boşa gidiyor bazen Prima bile pişige neden oluyor çünkü
PembeKoala Iimran evet bende denemek için gittigidiyordan sleepy merhaba bebek setini aldım onunda fiyatı uygun
Sedakctpe Iimran bende sleepy yeni doğan ıslak mendilini aldım canım migrosa gelmişti 3' lü Paket çok tavsiye eden oldu bakalım kullanınca anlayacağız artık 👍🏻
Iimran Tugceee123 numaralı olduğunu bile bilmiyodum bak 😕 üzerinde ay olarak yazar diye düşünmüştüm alışverişe çıktığımızda öğrenicez galiba nasıl olduğunu teşekkür ederim cevabın için 🌸
Tugceee123 Iimran rica ederim yenidoğanlara belli olmuyor tosun olursa elinde kalır çok alma bir paket al hazırda Olsn şimdilik Hayrlı sağlıklı doğumlar Olsn hepimize insallah Hayrlı günler 🙏😇