Melegimveben YesimB ben bilmiyorum canım bizde 10. haftadayız ama sağmı solmu hiç dikkat etmedim🤗 benimde içime erkek doğuyo sağlıkla gelsinde ne olursa artık🤗🙏🏻
KadirMerveAknc YesimB doğruluk payını bilemem ama benim her defasında sağdaydı nugün oğlum olacağını öğrendim ☺
Cans Newheart Ramzi teorisine göre bebek kesenin sağına yerleştiyse erkek , soluna yerleştiyse kız anlamına geliyor imiş ☺ Sanırım cinsiyet tahmin etmek için öyle yazılmış 😳
Ayselcnt Cans benim ilk zamanlar sol tarafımdaydı şimdi sağ tarafta bazen yine sol oluyor.. bebişim erkek.. Geçersiz bir teoriymiş.. Ama Çin takvimi tutuyor bende.. 😀
Cans Newheart Malum anne adayları olarak heyecanlı ve meraklıyız . İhtimal değerlendirmesi sadece . Adı üstünde teori 😉 Varlığı kesinleşmiş birşey yok . Sevgiler
Gsdebal Deletedmom67 ilk başta banada doktorum sol yumurtalıktan hamike kalmışın dedi ama bugün kontrolüm vardı ultrason cihazıyla hep sağımdan baktı artık ozaman sağımdamı
Deletedmom19 Ya şu sert tepki veren arkadaşlara lafım kusura bakmayında insanlar hevesle bişeyleri merak edip bişeyler soruyorlar nedir bu devamlı öyle değil böyle kafası anlamış değilim.
Gonulsonmez Nefesim ultrasonda doktor genelde hep bir tarafa yönelir. Benimde hep karnımın sol tarafına bakıyordu kız olduğunu öğrendik 😊
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Herseye muhalefet olmayin rica ediyorum ya insanin keyfini kaciriyorsunuz. Herkes biliyor cinsiyetin bu sekilde ogrenilmeyecegini. Tahminde bulunmak istiyorlar ne var bunda?
Sisi Ultrason demissiniz ben hic dikkat etmedim doktor ne taraftan bakiyor 😂 ayin 19 unda gidicem dikkat edeyim bari
EnginDenizim Eskiler hep soyler sagda ise oglan solda ise kiz diye inanan inanir inanmayan inanmaz bende inananlardan degilim acikcasi ama tutuyo bazen. Hep sag tarafim agriyo anne dedigimde ee oğlun ordaya der 👶
kayserii_38 YesimB Ben 6 aylk hamileyim bebegim yani şişlik sol tarafta ve cinsiyeti erkek o teori felan boş bence 😊😊
Kelebek29 Şişlik olarak bilmiyorun direk doktor bebek sağ tarafında dedi ilk muanemde ve şuanda erkek bebeğe hamileyim