Ayisigi1 Selam Ekim anneleri 35 haftalık hamileyim karnım aşağıda gören oğlun olcak diyo doktorda 20 haftaya kadar oğlan dedi ama hep kız gibi hissediyorum ben sizin göbek nasıl ve cinsiyeti ne bebişlerinizin mesela benim cok rahat gecti hiç kusmadım hersey den yiyorum özellikle tatlı delisi oldum ve sürekli bel ağrısı cekiyorum sizde durumlar nasıl
emreesra Ayisigi1 32+1 hamileyim. Benim kiizm olacak karnim yukarda arkadasimla aramizda 1 hafta var onunda oglu olacak karni assada karinlarimiz cok farkli
Cansinsen_ Benim yengemin çok aşağıdaydı geçen hafta doğurdu kızı oldu bence alakası yok erkek kızla vücut şekline bağlı diye düşünüyorum
Zehramm16 Ben kizimda karnım hep adagidaydi ve çok belli değildi ama şimdi oğlum olacak inşallah gobegim baya yukarda duruyor genelde erkek bebekler yukarda olurmuş öyle duydum
Sezen2006 36+5 im karnım hep aşağıdaydı 7-8 haftadır hep erken doğurabilirsin diye korkuttular beni bi aralar çok korkmuştum ama 37 yi gördüm Bebeğim kız. bu aralar umursamıyorum kız erkek fark etmiyor demişti doktorum vucüt tipinle alakalı bi durum aşağıda diyebilmemiz için rahim boyu önemli demişti ki benim rahim boyum normal ama sadece göğüs altım boş sadece göbek kısmı dolu, bebek hep göbek deliği çevresinde hareket ediyor 🥰