Mrv_ycgl 24. Haftadayim bebeğimin kafası 2 hafta önde gidiyormuş doktorum kafaya takacak bi durum değil dedi ama ben evham yaptım aklıma takıldı baya. Şeker yüklemesi yapalım dedi varmi başına gelen 🤔
Humi Mrv_ycgl benim yegenimede oyle soylemislerdi ama cok sukur Oyle aman aman buyuk bise degil babasininda kafasi buyuk vucuduna gore. Dogdu gayet normal
Sdemirel Mrv_ycgl Benim de kafası karın cevresi önden gidiyormuş kilosu sadece normal Doğum için sıkıntı olur dedi 😅 iri bebek dedi bakalım hayırlısı 32+3 günlüğüz 34 görünüyormuş
Aibar Canım bana da öyle söylemişti. Erkek çocukları genelde öyle oluyormuş. Hiç bir sıkıntı yok yani. Doğuma kadar çok şey değişir daha. Ailede şeker yoksa genelde şeker yüklemesine gerek duymuyorlar. Ben ilk 5 ayda 10 kilo aldığım için doktor yaptırmanı öneririm dedi. Yüklemeyi yaptırdım. Değerlerim sınırda çıktı. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bir sıkıntı yok yani 😉
Mrv_ycgl Sdemirel ne zamandır önde gidiyo. Sezeryan olur ya yeterki iyi olsun bebişlerimiz. Şeker çıktı mı sende peki
Sdemirel Mrv_ycgl 28. Haftada öndeydi 30 görünyordu 32 olduk gittik 34 görünüyormuş . Ama sağlık açısından sıkıntı yok sadece normal Doğum için zorluk olur dedi . Şeker yüklemesi de yaptırdık bişey çıkmadı . Şimdi 34te gideceğiz bakalım önde mi hala