ebis Kızlar belirtileriniz ne alemde ben belirtileri daha hafif yaşıyorum bu haftaa inşallah normaldir 🙏
ayse___1 Bende öyleyim bu hafta gitti sanki belirtilerim doktoruma gidicem bugün içime bir şüphe düştü 9+3 bende
Sermec ayse___1 canım merak etme ben su an 12+6 haftalık hamıleyım ve neredeyse 3 haftadır kendımı hamıle gıbi hissetmiyorum ne bulantı ne agrı cok şükür 3 gun önce kontrolum vardı o da cok iyiydi korkma yanı bu haftalar rahat ve gecebıkıyor 🤗
Tuba_27 Mrb bayanlar 10 haftalık hamileyim bundan 2 hafta öncesi şiddetli kusma yaşıyordum doktorum gece yatarken 2 tane içilen prilam Dr diye bir ilaç yazdı kusmalarım durdu ama budefa da aşırı baş ağrısı ve halsizlik başladı resmen kemiklerim ağrıyo sizce ne yapmalıyım yada böyle olan varmıdır?
Banu6354 Ben 8+5 ten itibaren bi 5 gün yataktan kalkamayacak derecede mide bulantısıyla yaşadım 2 kilo verdim bu süreçte ama 2 gündür iyiyim şükür umarım bir daha ben de hiç kimse de öylesini yaşamaz😶
asyaa15 Banu6354 Banu6354 bende 7+6 yım . Mide bulantularım cok azaldı. Gögüslerde hassasiyetim var kasıklarımda batma var . Yarın kontrolüm inşallah bsey yoktur
LittleAnne Bende 10+2 yim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı hatta göğüs ağrılarım dışında bi belirtim yoktu ama son 3 gündür bulantım,koku hassasiyetim,kusmalarım başladım 🙈benim yavrucak biraz ters☺️🙄 milletin bitiyor benim yeni başladı 😂 Sağlıklı olsun da napalım dayancaz🙃
ayse___1 Kızlar bakıldım hersey çok iyi yolunda doktorum tam 10haftalıksın dedi hatta bebeğim hareket ediyordu gösterdi kalp atışlarını dinledim tekrar çok iyi geldi 🙏🏻