dvran22 mamyfat93 canım Allah evladına kavuştursun tez vakitte ..Sen niye sezeryana giriyorsun ki bi aksilik yok dimi
Kbrbydkk mamyfat93 Allah yardımcın olsun rabbim çabucak sağlıkla kavuştursun inşallah😍 çok güzel bir duygu ya 😚😚
Balogul mamyfat93 bende sene merak etmiştim kuzum hayırlısı ile kavuşmuşsundur umarım bebeğine hayırlısıyla evınıze dönün inş.
mamyfat93 dvran22 bebeğin hareketlerinde sıkıntı var dedi az hareket olduğu için aldı sezeryana . Ağlaya sızlaya girdim ama iyiki olmuşum. Doğunca nefes alamadı
mamyfat93 Balogul 2 gündür çıkarmadı işte doktorumuz. Şükür sağlıklıyız inşallah sezeryan yaramın ağrısı da tez düzelir de daha fazla ilgilenebiliyim. 😘😘
mamyfat93 Mryu hamdolsun son ana kadar direndim ama sağ salim kavuştuk. Rabbim hepimizi evladına bağışlasın 🥰😘 çok güzel tarifsiz bi duygu canım
dvran22 mamyfat93 ayy kıyamam ben ona yaa ..sezeryan olmanda bile varmış bir hayır canım Allah evladını sana bagislasin
Balogul mamyfat93 maşaallah canım iyileşir inş. Hemen sıcak tut kendini üşütme aman oh ne güzel cennet kokuluyla evde olmak keyfını çıkar darısı başımıza🥰
Dere mamyfat93 doğum sırasında ağrı hissettin mi ya bazı anneler amaliytn ortasnda uyuşdu yarısını hissettim falan diyor en çok korkum bu 😑😑 Gözünüz aydın 🌸
mamyfat93 Dere 2 dakika içinde uyuştum tam olarak hissetmemde 4 saati buldu. Hiç birşey hissetmedim. Sadece bi kere karnına bastırcaz dediler o an sadece çok hafif hissettim oda tüy gibi. Korkma hiç hissetmezsin . Bence sadece anestezi uzmanı iyi olmalı
mamyfat93 Rbasaglam ağrım hâla var . Terleme oluncada yaraya kolanya dökülmüş gibi zonkluyor. Çok yürümek lazım yoksa tutulup kalıyorum.