basak_008 Arkadaşlar bebek odası yaptırmayı düşünüyorum ve yatak konusunda çok kararsız kaldım. Montessori bu ara çok tercih ediliyor ama 1 yaşından itibaren bebek onda yatabilir mi emin olamadım. Şu daha sonra yatak olabilen beşikler var onlar da kullanışlı geldi. Aranızda kullanıp yorum yapabilecek olan var mı?
EAK basak_008 ben anne yanı için park yatak aldım odası için Monteserri aldım.Kış bitince odasına geçireceğim inşallah. https://eksiup.com/p/9p161481qx26 https://eksiup.com/p/oi1614786ys2
Sevgi_marvel01 basak_008 kesinlikle montessori yatak ama kenarları korkuluksuz olan dan bu mimar anneden gördüm çok kullanışlı eşim yapacak bundan inşallah 🙏🏻 https://m.youtube.com/watch?v=4wDFbCsBEw8
Sibella86 basak_008 bizde Montessori alacaktık ama nereye gittiysem 3 yaş sonrası için uygun dediler büyüyen beşik aldık. Ayrıca şuan bebek için satılan Montessori tam montessori değil :) 1 yaşında hareketlendiğinde kullanması sıkıntı olacak in-çık falan.
Akademisyenanne basak_008 ben montessori yaptirdim. Montessoriyi en cok birlikte uyuyama imkani sagladigi icin seviyorum. Boyu 180 uzunlugunda. Bebekle&Cocukla rahatlikla icine uzanilabilir.
Anne1_ Bende montessori alicam canim yatar niye yatmasın hem yaninda kalan boşlukta da emzirmek için harika olur bizim için ve alçak olduğu için ilerde düşse bile bisey olmaz diğerleri yüksek bacağını kaldıracak duruma geldiğinde düştüğünü düşünsene allah korusun
nilaylaylaylay İlk zamanlar kendi yanında yatırman gerekecek. Büyüyen beşikler çok yer kaplıyor odana sığar mı ? Kendi yanına uygun bir şey alıp odasına montessori derim kesinlikle
basak_008 nilaylaylaylay kendi odamda en fazla bir yaşına kadar yatırmayı istiyorum onun için de ayrı bir beşik alıcam zaten bu bebek odası için olan da montessori mi beşik mi kararsızım 😐
basak_008 EAK park yatak konusunda da çok kararsızım😄park yataklar kullanışlı ama görüntüsü hoşuma gitmiyor bir de çocuk için ahşap daha mı iyi acaba diye düşünüyorum bir yandan da bebek kendi odasına geçince kaldırması kolay o yönden iyi. Bu beşik meselesine çok zor karar vermek😊
nilaylaylaylay basak_008 kendi yanına alacaksan kesinlikle montessori niye bir daha beşik tarzı alasın ki.
EAK basak_008 😁 ben de öyleydim ama bunu beğendim baya.Görüntüsü de güzel https://www.e-bebek.com/baby-plus-lux-park-yatak-p-byp-ap610k02/ 6 ya da 9 ay kullancm sonra bebek kendi odasına geçer diye planlıyorum.Tabi bebeğe bağlı birazda.
Tbakc Akademisyenanne bebek 3-5 yas aralıgına kadar montessoride uyuyamaz güzel anneler görüşüne aldanıp hemen o demeyin pedagogum ve çocuğun anneyle uyuyacağı bi dönem olacak biraz araştırıp edin
Aygul01 Akademisyenanne montessori nerde yaptırdınız ve ne kadara oldu size. Bende su an araştırıyorumda
Yesimgcl basak_008 ben büyüyen beşik aldım evim 1+1 olduğu ve çatı katı olduğu için dolap koycak yerim yok büyüyeb beşiğin çekmecelerinden dolayı tercih ettim yerim olsa bende montessori tercih ederdim
Akademisyenanne Tbakc arastirmadigimizi nerden biliyorsunuz? Pedagogsaniz ahkam kesmeden gorusunuzu dile getirebilirsini. Ben de akademisyenim ve cocuk psikiyatristi onerisiyle aldim. Zaten mevcutta park yatagi da var. Her “doktor” gorusu farkli bu konuda.
Nesdef Akademisyenanne gayet yatar yatiyorda 🤣 Tbakc sevgili pedagog hanım oğlum 13 aylık ve yaklaşık 8 aydır montessori yatağında uyuyor acaba çocuğumda bi sıkıntı mı var. Gün içerisinde kendi gidip uyuyor yoksa çocuğumun psikolojisinde bi problem mi var 😑
kyrdsvn Kesinlikle bende montessori yatak alıcam. İlk 6 ay için ufak sallanan beşiklerden alıcam salonda ve yatak odasında kullanmak için. İleri ki dönemler için montessori yatakta bebeğinle sende uzanıp emzirip yatağında bırakabilirsin👍🏻 Böylelikle bebeğin ayakta sallanmaya Veya kucağa alışmaz. Ve büyüyen beşikler çok yüksek, hareketlenmeye başladığı zaman beni korkutuyor 🙄
Merveguvencapan basak_008 bende bir yaşına kadar anne yanı beşiğinde yatırırıp sonra odasına montessori yatağına geçiricem montessoriyi çok uzun süre kullanır kesinlikle bi yaşında da aklı başında oluyorla sıkıntı çıkmaz bence
Slinn basak_008 montessori yaptırdım tek kişilik yatak ölçüsünde. Kendi yatak odama da sepet beşik aldım ilk bir sene rahatlıkla benim yanımda kalır zaten daha sonra yavaş yavaş odasına alıştırmaya başlarım gündüz uykularında da montessoriye yatırrım yabancılamasın odasını ayırdığımda diye.
Yabanmersinim Slinn sepet beşiklerde max 6 aya kadar yatabilir sonrasında büyüyor sığmıyor diyorlar ama bende kararsızım
Burcag Slinn bende sizin gibi düşünüyorum bayagı olmus bunu yazalı nasıl dediğiniz gibi memnun kaldınız mı
Alisalpa basak_008 anne yanına sepet beşiğini aldım odasına montessori yatak aldım. Park beşikler biraz kaba geliyor sevemedim. Sepet beşikte odadan odaya taşınabiliyor.🤗 ablamlar büyüyen beşik alsalarda kullanışlı olmadı. Keşke senin gibi yapsaydık büyüdüğünde nerede yatacak sorunumuz kalmazdı dediler