MehtapYavuz 31+1 hamileyim. Hareketlerini bugun az hissediyorum napmam geeek kaç saat veya dk arası kıpıldaması gerek
ozanejla MehtapYavuz Yemek yedikten sonra hareketlerini say 1 saat içinde, tatlı birşeyler ye 🙈 Belkide uyuyodur annesi, stres yapma.. Eğerki çok endişeliysen acile başvurup nst takılabilirsin veya usg girebilirsin canım😌
Elyesa MehtapYavuz Tatlı bir şeyler ye sonra sol tarafına doğru yat iki saatte 10 defa hareketini hissedersin inşallah ben öyle yapıyorum
BayanYaman MehtapYavuz tatlı bişeyler ye karnını aç parmak uçlarınla hafifçene dürterek konuş bebeğinle canım benim kızım çok hareketli ama bazen böyle iki saat falan uyuduğu oluyor azıcık dürtüyorum konuşuyorum hemen uyanıp ounamaya başlıyor eşim bazen kızıyor rahat bırak kızımı diye ama anayım ben korkuyorum anlamıyor 😂 bişey olmamıştır sakin ol ilgilen sev biraz annesi hissedincede haber ver ☺
Tugbaaa MehtapYavuz oluyormus oyle sirt ustu yat 5 10 dk o zaman daha cok hareket ediyor denedim ben☺
MehtapYavuz BayanYaman ya korkuyorum acile gitsem altan muayene etmezler heralde ondn gitmek İstemiyorum cok erken cünkğ
BayanYaman MehtapYavuz alttan muayeneden korkulacak birşey yok bebeğe herhangi bi zararı yok tamamen yanlış bilgi ama zaten kanama olmadığı sürece alttan muayene etmiyorlar ultrasonla kalp atışı bakıyolar hala hareket yoksa git derim hiç durma hem içinde rahat eder
Elyesa MehtapYavuz Yapılması gerekeni yaparlar canım hiç endişelenme ama büyük ihtimalle nst ye alırlar ilk önce, idrar yolu enfenksiyonu olmuşsun doktorunla konuştun mu bu durumu
Ilknur911 MehtapYavuz Bende 30+5deyim geçen az hareket etti nerdeyse hiç etmedi akşamı bekledim eşime şekerpare aldırdım 3 tane flan yedim başladı hoplamaya.. Sende bi tatlı ye sonra uzan bekle canım baktın hala hareket etmiyo doktora görün