barlasmom Günaydın kızlar 27+2 günlüğüm yürürken vajinada baskı ve hafif bir acı hissediyorum. Bu haftalarda böyle hisseden oldu mu?
madl41 barlasmom Ben hissediyordum tam o haftada doktor kontrolüm vardı doktorum kafası yukarda ayaklarıyla ittiriyor o yüzden baskı oluyor demişti🤷♀️ Ama ne olur ne olmaz diyede rahim boyunu ölçmüştü gayet normal çıkmıştı
Dryl barlasmom bebek hareketlerini nerede hissediyorsun canım. Benim 27 hafta bazen aşağıda hissediyorum hareketleri o zaman vajinaya baskı gibi oluyor. Hareketlerini takip et mutlaka. Baskı çoksa ve acı veriyorsa mutlaka doktoruna danış canım.
Zuhal_19 barlasmom benimde olmuştu kafası vardı aşağıda Doktor a gittiğimde baskı yapıyor olabilir dediler
barlasmom madl41 evet haklısın bebeğin pozisyonuyla ilgili 22.haftada yaşamıştım böyle birşey ama dün biraz stresli bir gün geçirdim evhamlandım hemen acaba etkilendimi bebek diye🙄
barlasmom Dryl genel olarak göbek deliği etrafında ve yukarda hissediyorum sağlı sollu. Ama sabahtan beri aşağı doğru bir hareketlenme baskı var
madl41 barlasmom Yok canım korkma ben 25 ten beri ara ara hissediyorum öyle birkaç gün içinde pozisyon değiştirirse o baskı azalmış olur 🤷♀️ Hatta ben korkmuştum vajinam içten şiş gibi duruyordu meğer hep benim kız yapıyormuş😅
Dryl barlasmom senin minik geziyor😊 Korkma hiç bana da oluyor aynısı. Artık baya büyüdüler. Doktorum bana ayakları aşağıda kafası yukarıda. Her yerde hissedebilirsin demişti geçen kontrolümde. Acı oluyorsa ve geçmiyorsa o zaman mutlaka doktoruna danış