Hamileanneler_25 helali hoş olsun Ne demek 💕 öncelikle çok teşekkür ediyorum aminn 🙏 ameliyathane ortamı korkutacağını düşünmüyorum çünkü seni orda karşılama komitesi bekliyor, hepsi zaten seninle muhabbet ediyorlar. Ameliyathane korkulacak bir yer değil zaten öyle dizilerdekiler hep kurmaca 🤣 iğne gerçekten acıtmıyor, kan aldırmak var ya daha acıtıcı. Benim iki defa yapmak zorunda kaldı iğneyi ama ben belimi tam dışarı çıkartamadım ondan kaynaklı, acıtıyor olsa 2. Kez nasıl dayanırdım mesela Direk genel isterdim hiç korkma iğneden yana. Benim de en çok korktuğum şey ameliyat sonrası ağrılardı. Ama adet ağrısı gibi Birsey 😄 4-5 saate uyuşma geçiyor zaten daha geçmeye başlamadan sana sürekli gelip Ağrı kesici antibiyotik falan iğne yapıyorlar. Ağrı geldikçe kesiyorlar hiç onu düşünme en kolayı o zaten. Baş ağrısı İçin nescafe ve bol bol, ben 3 bardaklık su ısıtıcı oluyor ys mini kahve Makinesi gibi ondan ve çay nescafe götürdüm. Sıvı gıda serbest dedi nescafe içtim hep(şekerli şekersiz farketmez) mesela gaz atmak icin koridorda yürüyordum elimde bir bardak nescafe iki adım atıp dinlenip bir yudum nescafe içiyordum Hem içimi ısıttı Hem baş ağrısı yapamadı tavsiye ederim. Kanamam ilk dependde çoktu ama öyle şaldır şaldır olmuyor zaten. Ve her bezde biraz daha azalıyor miktarı. Hasta bezi yada depend hangisi rahat edeceksen kesinlikle ondan Al pede güvenme. Ben depend kullandım. Tabi canım çıkar çıkmaz gösteriyorlar hemde sana, boynunun yanına tutuyorlar kokla öp diye o an zaten derin bir ohhh ve duygusal anlar 😍 benim bebeğim ağlamadığı için hemen gösteremediler tabi ağlatıp giyindirip getirdiler öyle temaslaştık doktor bebeğim ben resim falan çekildik 😄 bebeğin odaya senden önce gidiyor, senin için temizlenip dikişler olasıya o seni odanda bekliyor olacak. Gülerek gir ve gülerek çık İnşAllah, beni bi de rahatlatan arkadasım bebeği götürmüş odaya eşim ameliyathane önünde beni beklemiş. Çıkarken ilk gördüğüm yüz onun olması, onu mutlu görmekti. Bol bol dua et hep kendine de güven İnan ki daha rahat yapasın. 💕🎈