NurdanHakan Hnfmhmt öncelikle geçmiş olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin havuç suyuna devam suyunu arttırmak için birde ne kadar Doğru bilmiyorum bir rivayete göre manda sütü veya manda yoğurdu yiyenlerin Doğumu geçikirmişş bi dene istersen
Hnfmhmt NurdanHakan merhaba, çok teşekkür ederim Allah rqzı olsun evet haklısınız bunu duymustum ama aklıma gelmemişti bu durumda hiç. Her seyi denemekte fayda var güzel dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederim 🥰
NurdanHakan Hnfmhmt bir zararı olacak bişi Değil sonuçta tam tersi Faydalı bir Deneyin allah vakitli saatli Doğum nasip etsin insallah pozitif olun herşey yoluna Girecek insallah
Iimran Hnfmhmt canım benimde 23 haftalık suyum azalmış doktorum öyle söylemişti haftalık kontrol yapıyoruz ve 2 cm kadar arttırdık çok şükür günde 1 bardak havuç suyu aç karnına akşam saatlerinde de kefir içtim bol su içtim kavun yedim havuç suyu amniyos sıvısını arttırıyo kefirde çocuğun içerde gelişimini sağlıyo bol bol dua edelim inşallah birbirimize kiminin duası hiç tanımadığın birini duan kabul oluverir içini ferah tut Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsinn 🌸
Hnfmhmt Iimran maşallah çok şükür insallah bende buraya çoğaldığını ve iyi gittiğini yazabilirim 🥰🥰 havuc suyu aç tok farkediyo mu acaba günde 2 bardak içiyorum ben 2 gündür başladım insallah faydası olur Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak zormus sonu güzel olur umarım çokkk teşekkür ederimm 🥰🥰❤️❤️
Hnfmhmt NurdanHakan evet haklısınız çok teşekkür ederim amin insallah Allah hepinizden razı olsun 🥰🥰🥰
Iimran Hnfmhmt havuç suyunu sıkarken farkediyosunuzdur 5 6 büyük boy havuç anca bir bardak çıkıyo doktorum fazla dedi içersinde ki a vitamini bazen embriyoya zarar verebilirmiş ben günde 1 bardak içiyorum aç karnına kahvaltıdan önce canım 🌸
Hnfmhmt Iremgokce bi anda geldi 😞 tutamıyosun zaten idrar gibi değil boşalıyo kendisi dizlerden aşağıya doğru
Hnfmhmt Iimran evet canım. Anladım çok teşekkğr ederim bende o şekilde yapayım zaten fazlası şekeride tetikliyormus teşekkür ederim bilgi için 🥰🥰💙💙💙🙏🙏🙏
Ceylin96 Hnfmhmt bende 23+4 te su gelişi yüzünden hastanede yattım serum antibiyotik ve sancıyı geciktirici ilaç Protestan herşeyi yedim özel bir hastanede kanımda enfeksiyon çok yüksekti zorlu bir süreç geçirdik Hastande ta ki 27+4 olana dek bir gece ansızın sancılanıp Doğum yaptım bebeğim küvette 2 buçuk gün yaşadı ve vefat etti 8 ay oldu meleğim gideli ama sen metanetli ol herşeyde var bir hayır olana çare yok yanı herşey bizim için canım hiç canını sıkma sen elinden geleni yap hastene de kal orası senin için daha iyi çünkü su gelmesi çok riskli bir şey bebeğini kucağına alacağın günleri düşün ve hep pozitif ol 😘🙏♥️
Sghslove Hnfmhmt Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin canım 🙏🏻💕 havuç suyu diyor herkes ve Kendini çok sıkma.Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.
Hnfmhmt Sghslove Allah razı olsun hepinizden hiç tanımadığım insanlaraınız ama samimi dualarınızı hissediyorum çok iyi geliyo ❤️❤️❤️❤️
Sghslove Hnfmhmt 💕💕💕 birbirimize destek olmak için varız hepimizin başına gelebilecek şeyler Allah hepimize yardım etsin