Awkim Nasil gidiyor hamilelik ? bende biraz ayakta duramamak yuruyememek gibi birseyler oluyor artik agirlasiyorum git gide
Yesimeliz Bende asiri odemlendim kilo artisi devam simdiye kadar toplam 13 kilo oldu 31+1 im. Kizim bugun 1750 geldi
Awkim Yesimeliz bende 30haftalikta 1800 du bebek 😑 istemiyorum cok kilo alsin ben 4.5kilo aldim oda bebegin suyu bebegin kilosu yani
MelteminKeremi Ben de bugün 31+2 yim yalancı kasılmalar kasık ağrısı gebe reflüsü ve yüksek erken doğum riski hamdolsun idare etmeye calisiyoruz😊
AsenaD Selam canlar bende 31+1 oldum . Cok kilo almadim hamd olsun oyle sikintimda yok 🙈❤ oglusum uzmuyor beni 😊👍🏻 30 hafta 3 gunlukken kontrolumuz vardi 1600 küsürat kilodaymiş oğlum. Bende 5 yada 6 kilo aldim . Fakat bebegim makat pozisyondaymiş sizce donermi ileriki haftalarda 🙈
Awkim AsenaD Ayni benim gibi kilo almissiniz bende oyleyim ♥️ bebek 31haftalikda 1kilo800gramdi bendede indi 31+4uz ) insallah doner sikinti etme saglikli olsun
AsenaD Awkim Insaalah Canim 😔👍🏻 Ters durdugu icin ayaklari mesaneme alt tarafima baski yapiyor tekme attikca çisim geliyor afedersinz 🙈 Vallahi birde kaç gundur gece gece acikmalarim basladi 😄
Awkim AsenaD benimde geceler acikmaya basladim artik gecelerde yiyorum kendimi tutamiyorum artik midem kaziniyor gece yemezsem aç uyuyamiyorum
Birgul__ Bebek hareketleriniz nasil acaba.sanki benim yavasladi.bir de ic karnin genis diyorlar 31+1 haftalik bebek 5 aylik gibi.hareketi bu yuzden fazla hissetmiyor olabilir miyim 😭bunun disinda yururken karnim sertlesip agirlasiyo o sıkıntı yaratıyor tek.onun dısında bir sıkıntımiz yok cok sukur.
Awkim Birgul__ bendede oyle disari cikinca karnim tas gibi oluyor agri falanda oluyor hatta bende .. hareketleri bendede bazen bakiyosunki yerinde durmuyor uyumaya bile izin vermiyo ama bazende hic kipirdamiyor cok endiseleniyorum ozaman
Awkim Birgul__ bendede oyle disari cikinca karnim tas gibi oluyor agri falanda oluyor hatta bende .. hareketleri bendede bazen bakiyosunki yerinde durmuyor uyumaya bile izin vermiyo ama bazende hic kipirdamiyor cok endiseleniyorum ozaman