Meryemyigit Arkadaşlar mrb dün sabah saat 5 te suyum gelmişti burdan bazı arkadaşlarla konuşmuştuk biliyolar.Hastaneye gittik hemen yatışım yapıldı 13 saat sancı çektim normal doğumu o kadar istiyodum ki sancılarımı gülerek karşılıyodum ama ben sancı çektiğimde bebeğin kalp atışları bazen düşüyodu son aşamaya gelmiştik çok güzel ıkınıyodum en ufak bi of kelimesi bile çıkmadı ağzımdan. sancılarım boyunca ve ıkınma sırasında.yapacam demiştim kafaya koymuştum ama herşey sizin elinizde olmuyo işte ıkınmalara başladık bebeğin kalp atışları direk düştü ve acil sezeryana aldılar çok şükür oğlum iyi bi sıkıntı yok şimdi🤲🏻 çok isterdim sıkıntısız en ince ayrıntılarıyla size güzel bi hikaye yazayım ama olmadı😞 canım yanıyo şuan yani her ikisi birden ağır oldu benim için çok üzgünüm😞Allah a hep dua ettim sizin için herkes için ve benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye çok dua ettim Allah kabul etsin inşallah❤️🤲🏻
Meltemasya2019 Meryemyigit hayırlı evlat eylesin Rabbim..Bende bugün sezaryene alıncam suyu azalmış 😣
dvran22 Meryemyigit ALLAH evladını sana bağışlasin canım, bende senden haber bekliyordum doğurdu mu acaba diye ..öncelikle o kadar ağrıdan sonra sezeryan olması kötü olmuş ama hayırlısı bu diyelim Tez zamanda iyi olursun inşaallah❤❤