ftscebeci71 Şuu başını yastığa koyduğu gibi uyuyan insan şansındannn istiyorumm dön dur, dön dur offf sıkıldım yaaa, yapacak birşey de yok. Uyku duası okuyorum YOK. Youtube'den ilahi dua dinliyorum YOK. Güzel şeyler düşünüp yatmaya çalışıyorum YOK. YOK YOK YOK.😪😡
Leylaa76 ftscebeci71 bu sıkıntıyı yaşayan tek benmiyim diyordum.. Yalnız değilmişim.. Yatsamda 2 saat sonra kalkıyorum bu ne yaa 😣 Hem yorgun oluyorum hemde uykum yok bu ne 😔
kusananne Eşinizi uyandırın destek olsun, maalesef benimki yanım da değil kendi kendime başa çıkmaya çalışıyorum
ftscebeci71 kusananne 1 saat önce uyudu napsın garibim 😔 son 2 aydır sabahlara kadar benimle sabahlıyor😪
Dilaraevn Bende az daha uyumazsam deldireceğim 😣 1 bucuktan beri zorluyorum kendimi ama yok uyuyamiyorm 😢
yapoo04 Saat 7 buçuk hala uyumadım ve bu durum birkaç gündür böyle.. Stres mi başladı ne oldu anlamadım ki 😔 37+0
yapoo04 Semaaonursnmz Önceden uykusuzluk çekenleri okurdum burda da bu kadarını sanmıyordum şimdi anladım valla 😑
Semaaonursnmz yapoo04 bende öyle eskiden uykusuzluğa tahammülde ederdim şimdi agresif oluyorum uyuyamayınca
Semaaonursnmz yapoo04 bende öyle eskiden tahammül edebiliyordum şimdi uyuyamayınca agresif oluyorum 😞
Leylacihat33 35+1 im ve bende aynı durumdayım.. birde herkes cocuk dogsun bugünleri cok aricaksın hiç uyuyamicaksın diyor çok uyuyormusum gibi..