Mervekilic Öncelikle ayın 27si adet günüm ama 1 hafta önce şiddetli bir şekilde kasık ağrım vardı afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum gaz sancısı sandım ilk başta ama bir sabah 5 te tık diye gözlerim açıldı ölüyorum sandım lavaboya gittim hiçbirşey gelmiyor midem bulandı elim ayagım titredi şimdilerde geçti ama aşırı derece akıntım var beyaz renkli ve yüz üstü yattıgım zaman yine karnım acıyor şimdi de bugun fark ettim göğsümden şeffaf sıvı geliyor sıktığım zaman bana ne oluyor akıl verin 🙏🏻😂
bsra18- Mervekilic genel adet döngülerinizde benzer olaylar yaşadınız mı. Eğer yaşamadıysanız adet gününüz geçince bir test yapın kasık ağrısı ve vajinada batma genelde hamileliğin erken belirtisidir
Nurrrrr Mervekilic Canım yani 4 gün var adetine bir test yapabilirsin eğer erken belirti yaşadıysan testdede cıkma ihtimali var azıcıkda olsa 👍🏻
Ruya4466 Mervekilic göğsünüzü sıkmayın şakın ne olsa da sağlıklı değil yaptığınız. Ayrıca ben de böyle olup hamile olduğumu öğrendim ek olarak enfeksiyon vardı çok fazla. Normal gebelikte bu denli ağrı olmuyor gününüz geçtiyse hemen test yapın doktora gidin
asyaa15 Mervekilic Mervekilic çatlama hapından canım bnde kullandım felaket bsey. Apandist var sandım ben o derece şiddetli agrımıstı. Ama agrımın sonund hamileyim😊 o hafta içinde ilişkine dikkat ettiysen inşallah hayırlı bir haber alırsın
Mervekilic bsra18- daha önce yaşamamıştım bu ay birde çatlatma hapı kullanmıştım letu acaba ondan mı kasık agrılarım diye çok düşündüm bugun normal kaset test yaptım çıkmadı 😳
bsra18- Mervekilic zaten daha adet gününüz geçmediği için testlerde çıkmaz. Çatlatma hapından kaynaklı olabilir dediğin gibi gebelikte olabilir adet gününüz geçin ya test yapın ya da kan verin. Kan daha net sonuç verecektir. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz 🙏
Mervekilic bsra18- umarım her ay hevesleniyorum sonuç hüsran allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mervekilic Nurrrrr kuzum bugun normal kaset test yaptım ama çıkmadı bende belki erkendir belki yoktur dedim pekte ümitlenmek istemiyorum ki 😓
Nurrrrr Mervekilic peki tedavi görüyor musun canım ?😘 Üzülme sakın belki zamanı vardır daha , hep Rabbimden iste o dualarını boş cevirmez canım , kaç yıllık evlisin ?
Mucizem_1 Mervekilic ben günüm 3 gun gectigi halde testte çıkmamıştı.o yüzden kan verin.yada gününüzün gecmesini bekleyin
Mervekilic Nurrrrr 1 buçuk yıldır evliyim evet tedavi gördüm temmuz ayında klomen ve çatlatma ignesi oldum işe yaramadı bu ay letu diye hap kullandım sadece bakalım eşimde de bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür ki ama olmuyor allahtan gelen 😌
Ekimmeselesi @Mervekilic benimde buna benzer belirtiler vardı en son göğüsten sıvı gelince test yaptım şu an 37 haftalığım 💕
Mervekilic Ekimmeselesi bende burda biri yazmış allah allah dedim şüpheliniyordum zaten baktım geliyor allahım dedim 😂
Mervekilic Ruya4466 enfeksiyon mu bilmiyorjm koku kaşınma yanma yok ama iç çamasırım beyaz leke sarıya donuk 1 haftadır
Mervekilic Mucizem_1 öyle yapıcam şuanlık beklemedeyim yapmayı düşünmüyprım varsa da günum geldiğinde yaparım yoksa da allahtan birşey diyemem artık
Mervekilic asyaa15 ilişkime dikkat ettim o agrı tarif edilemez ya başta gaz sancısı sandım baktım değil sanki aç kalmış gibi eşim ayagım boşaldı midem bulandı galiba o günler yumurtlama günlerimdi diye şüpheleniyordum çünkü ilk defa yaşadım bunu 😌
Minnos12anne Mervekilic bnde adetime 10 gun kala full kasik agrisi yasamistim ayakta bes dk dursam kusacak gbi oluyodum adetim. Bi gun gecikti test yaptimm bi baktim cft cizgi eger sende bebis istiyorsan Rabbim gonlune gore versin 🤰🏻
Mervekilic Minnos12anne amin kuzum inşallah vardır çok dua ettim çok istiyorum rabbim hayırlısıysa versin 🙏🏻
asyaa15 Mervekilic öyle öyle canım yaşadıgım için biliyorum. Hastaneye gitmeye kalktık biz kalkamamıstım. İnşallah minik vardır 😊