123456M Kizlar Persembe spinal sezaryen ile bebeğim dünyaya gelecek inşallah,sezaryen olanlar anlatabilir mi nasil bir duygu sonrasi nasil
Gulnur 123456M ben spinal sezeryan oldum belden igne oluyo bir anda bacaklarina sicaklik iniyor hissetmiyorsun seni yatiriyolar islem bukadar ben cok panik yapmistim
Kerem_alyadua 123456M sabah bende doğum yapacm spinal sezeryanla oğlumdada aynı şekilde doğum yapmıstm
Asyagizem Ozarsen bende aynen saat altı da hastanede olacam anan gel gör bir beni allahımmmm yardım et
tugcakkn 123456M yarın için herkese bol şans arkadaşlar burda bekliyorum bende umarım güzel geçer doğumlarınız sonra tecrübelerinizle bizi de rahatlatırsınız 🥰🙏🏻
Alarasel Bn spinal ve epidural kombine şeklinde anestezi ile doğm yaptm soularnz varsa yardmcı olurum hayırlı doğmlar herkese🤗korkulacak hiçbir şey yok norml doğm bnce çok daha zor sıfır sancı ile doğm yapıyosnz sonrasında tabikide ağrı oluyo fakat ağeı kesicler vs ztn yarısı hafiflemş oluyo ilk üç gün dişinizi sıkın zatn vajinal doğmda yapsanz aynı dikiş ağrısı vs olucaktı her geçn gün doğmdn sonra daha iyi olcaksnz bn iyikide sezeryan olmuşm diyem maşAllah diyim 😅çok şükür yani doğru karar vermişim. Allah pişmn etmesn. Doğmdn sonra üç tane en az sade kahve için baş ağrısı olmuyo ozmn bide bolca yürüyün rahat dışkılamak için de ilk üç gün sulu şeylr yiyin mutlaka çorba vs aklıma gelenler bunlar ha bide depend büyük kurtarıcmdı 4 tane kullandm
Alarasel Ay doğmdan bir gün öncemi hatırladm bu postu gmrünce insan çok endişeli ve heycanlı oluyo gerçektn neler olacağını vs çok merk ediyosn bırda bna çok destk oldular Allah razı osln bnde elimdn geleni yaparm merk ettiklerinizi cvplarm☺️