Sbnm06 Kızlar merhaba ..Cuma günü anestezilir rahim filmi çektirdim.Anestezili olmasına rağmen anestezi etkisi geçince karin ve kasik ağrısından duramadım:(Sonuç itibari ile herhangi bir tikaniklik yapisiklik yokmuş lakin rahmim egriymis.Doktorum bu durum gene kalmana engel değil dedi ama benim yine de kafama takıldı.Boyle bir vaka ile karşılaşıp hamile kalan var mi??? Bu arada adet olurken birliktelikte ve jinekolojik muayne de bu kadar acı cekmemim sebebi rahmimim eğri olduğu içinmiş:(((Bu arada eğri derken ters duruşlu yani kalp olması gerekirken arkaya dönük ters kalp şeklinde.
Sayalcan Sbnm06 benimde rahim im ters doğuşal birşey. Ve düzeltilmesi de mümkün değil. İlk regil olduğum günden beri aşırı şiddetli ağrılarım olur. Hatta derim her ay bir bebek doğuruyorum diye. Çünkü doğum yaptığım için biliyorum ve benzetme yapıyorum regıl ağrılarımı doğum sancılarıma. Gebe kalmana mani değil canım ters rahime sahib olmak. Ben şuan 2. Çi bebeğime hamileyim. Üstelik bendeki terslik de çok ilginç derecedeymiş sapan şeklinde diye diye 15dk incelemişti doktor bey bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde 🙂 rahim tersliği gebe kalmana engel değil canım sakın endişe etme. Regıl dönemi ve ilişki bunlar zorlayıcı oluyor evet. Ağrı kesiciler ve kadın ruhundan anlayan bir eşle de oda sorun değil 🙂😌
Mrv21 Sbnm06 rahim tersliği gebe kalmaya engel degil ☺️ benimde ters ama 25 haftalık hamileyim 🙏🤲 kafana takacak bir durum olmasın bence ☺️
Mrv21 Sbnm06 hsg. çektirdgim ilk ay hamile kaldım, 🙏 rabbim bu güzel duyguyu sanada isteyen herkese de nasip etsin 🤲
Prenses2121 Sbnm06 aynı şeyleri yaşamışız 🤗 banada öyle dedi doktor o ay hamile kaldım sizlerden uzak düşük oldu ama yinede hamile kaldım yani
Sbnm06 @Sayalcan yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattinz.Evet sapan şeklinde doktor bak ucunu cekiyorm dedi kayitta ve geri eski halini aliyor düzelmiyor anotomik yapısı buymuş.Ama gerçekten de engel değilmiş şuan bir kez daha heycanlandim:)
Sbnm06 @Sayalcan peki ilk gebeliginizdd hemen hamile kaldınız mı yoksa sizinde uzun süre gebe kalamadınız mi
Sayalcan Sbnm06 evlenir evlenmez hemen hamile kalanlardan olmadım. Sebebiyse korunuyor olmamdı hap kullanarak. Bebeğimizin olmasına karar verdiğimizde korunmayı bıraktım ve ve 4, 5 ay sonrasında hamile kaldım. Toplamda evleneli 1,5 sene olmuştu.