Mekanikcianne Melegim ben gittiğimde tam 24 tüm 630 gr dı sanırım tam ortalama değerler var en az ve en çok doktorumuz haftası ile uyumlu sorun yok dedi bize Zaten her Bebeğin gelişimi farklı olduğundan üç aşağı beş yukarı olması normal
ggzmkrcc Mekanikcianne bence o kadar kafaya takmamak lazım bebegimizin saglıgı kilosu vs yerindeyse gerisi gelip geçici şeyler
Mekanikcianne ggzmkrcc birde yerleşenler var ama girmeyen kilolar 🙈🙈🙈🙈 Elbette sağlıklı olsunlar yeterki ☺☺☺
Mekanikcianne Hemsireanne35 dengeli beslenme için tavsiye edilen o sanırım ben tamamen Homidi gırtlak modundayım
Yasminn Mekanikcianne evet diyetisyene git bi liste hazırlasın dedi de gitmedim çalıştığım için pek uyamicam kendim dikkat etmeye çalışıyorum
Tueib Mekanikcianne canım 34 haftalığım 7 kilo aldım şuan. Beslenmen nasıl çok aşeriyor musun merak ettim 😊🤰🏻😘 Ben beyaz ekmeği ilk haftalardan itibaren kestim kepek yada tam buğday yiyorum ama az 😊 bol bol peynir yoğurt sebze 😊
Mekanikcianne Tueib evet bazı zamanlar tatlı ya aş eriyorum deli gibi yemek istiyorum ya birde belki canınız çeker bilemiyorum ama kıymalı börek çok istedim o yağlı yağlı pis olanlardan 🙈🙈☺🙈
Nihanozturk Mekanikcianne 24+6yız🙏🏻 Suana kadar 5 kilo aldım detaylı ultrasonda da bi sıkıntı cıkmadı ama gecen haftadan beri gribim burun tıkanıklıgıma hicbi sekilde care bulamadım gecmiyo 😞😞
Mekanikcianne Nihanozturk çok geçmiş olsun doktorlar ilaçta vermiyorlar ben tuzlu su yapmıştım burnum İçin ama çok yakıyor 🙈🙈🙈
Tueib Mekanikcianne canım bende sürekli tatlı yemek istiyorum gece yemek istiyorum ama ne yesem yarısını yiyorum 😁🤦🏻♀️
Aslihusein Mekanikcianne Ayaklarım biraz şişmiş canım bacağına parmağınla bastırdığın zaman parmağının izi çıkıyorsa ödem olduğu anlaşılıyor ben öyle anlıyorum
Mekanikcianne Aslihusein şimdi denedim valla yok çıkmıyor benimki löp et 🙈🙈🙈🙈 ilk gebeliğimde 13 kilo almıştım Şuan daha 6. Aydayız 10 kilo çok geldi bana ödem felan da değil yani
Fatosruzgar 18 haftam bitti benimde 3.5 kilo aldim sanirim fazla aldim cunku daha sonraki aylar daha fazla ainiomus napicam bilmiorum..
Mekanikcianne Fatosruzgar ilk aylarda 2-3 kilo normal diyorlar ikinci 3 aylık dönemde 1-2 en fazla diyorlar çünkü son 3 aylık dönemde kilo alıyorsunuz asıl
Mekanikcianne Aslihusein inşallah Doğumdan hemen sonra korse zayıflama taytı lohusa felan demeden spor yapmak lazım yoksa insan emzirirken daha çok yiyor 🙈🙈🙈🙈 Çok acıkıyorsun
Aslihusein Mekanikcianne sen daha iyi biliyorsundur canım aynen bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ☺
BayanYaman Mekanikcianne 36. Haftadayım 17 kilo aldım 76 kiloyum bi ara çok takmaya başlamıştım şimdi en fazla doğuma kadar 80 olurum diyorum bebişim sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririm 🤷🏻♀️🤰🏻
Mekanikcianne BayanYaman ben şuan olmayı planladığınız kilodayım ☺☺ Doğuma kadar 90 olmazsam iyidir 🙈🙈🙈.