Selintzr Merhaba kızlar medipol esenlerde doğum yapmayı düşünüyorum 37+2 yim şuanda kontrole gidicem doğumu da orayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz muayene için doktor tavsiyeniz var mıdır veya doğum için ne diyorsunuz ? Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca az önce fiyat aldım. Normal doğum 1300 tl epidural veya spiral 2000 tl isteğe bağlı sezeryan da 4000 tl yi bulurmuş bilginiz olsun. Şimdi aldım bilgiyi TAZE 😊😊
34-tugba Selintzr canım bende Esenlerde oturuyorum çok yakın herkes oraya para tuzağı diyor herkese farklı fiyat veriyorlar bilgin olsun bide kadın Doğum doktorları iyi değil diyorlar Yorumlarda
hilaleo Selintzr bende oraya gidiyorum şehruz soysala memnunum aynen fiyatlar doğru 37 haftalığım bende
Selintzr 34-tugba Benim abimin eşi doğum yaptı orada nöbetçi doktor yapmıştı bir sorun çıkmadı,şimdi bende oraya gitmeyi düşünüyorum çoğu tanıdığımda orada doğum yaptı,düşünme aşamasındayım açıkcası 😊 Teşekkür ederim yine de 😊
Selintzr hilaleo Yani aslında bi randevu alıp gitmek istiyorum,birde yabancı doktor varmış azeri mi ne var mı doğru mu biliyorum acaba ?
hilaleo Selintzr şehruz hoca da iranlı diye biliyorum ama josef mi ne öyle bir kadın var belki onu söylemişlerdir
Esraarse Gülsün armağanı öneririm benim doktorum çok tatlı şehruz soysal asla önermem çok suratı asık motivasyon düşürücü 👍