ZeynepAksoy Merhaba canım hamişler 🤰🏻🥰 Hepinize iyi geceler diliyorum , benim gibi uyuyamayanlar olduğunu ümit ederek burda tartışma paylasmaya karar verdim🙈 Nasıl gidiyo hazırlklar , bebişler nasıl🤰🏻😍😍😍😘
Berivan21- @ZeynepAksoy 13+1 bende koku hassasiyetim dışında herşey iyi gidiyo şükür yarın doktor kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolundadır ☺️
ZeynepAksoy Gamze2505 folik asit kullaniyorsan bu dönemlerde onun etkisinden kaynaklanabiliyor ama geçicektir canım sıkma canını , iyi ol inşallah 😘 . Benimde karın sancilarim oluyor arada , yan taraflarda ve sırtımdada.
Gamze2505 ZeynepAksoy kullanmayı bıraktım folik asit Demir hapı ve devit3 kullanıyorum doktorum bide balık yağı hapı yazmış 🥺 bir türlü alamadığım
Berivan21- @ZeynepAksoy bu kadar güzel bi heyecan daha olamaz diye düşünüyorum en tatlı heyecanlarımız 🥰
Gamze2505 Neseekc 13+1 bende Ekimde 14 randevu aldım ayda bir kontrole gidiyorum bir aksilik olmadığı sürece
himeros35 12+5 im ama 4 gün ileriden gidiyormuşuz 13 sayılırız :) benimde bu hafta serklajım yapılacak Rahim ağzına dikiş yani. Devamlı yatış halindeyim Riskli geçiyor ama ne mide ağrısı ne baş ağrısı kusma iğrenme hiçbiri Yok bende Taş gibiyim de şu kanamalar olmasaydı ahhhh ahh
Mlk12- bazı anlar mıgdenızın tem ortasında kocaman bosluk var gbı açmıssınız gbi hissediyormusunz sizde birde kasık agrılarım hep var hapsururken öksürürken cok fene ağrıyor bedendir acaba ?
ZeynepAksoy Nnurmehmet ya tabiki😍😍 cinsiyeti kesin öğrendinmi bu arada , kacinci haftada net syluyolr bilmiyorum , yarin kontrolum var simdiden heycanliyim😍🙈
Nnurmehmet ZeynepAksoy Dün kız dedi doktor 😌👧 Önceki kontrolde de kıza benzetmişti ama hep en garanti 20.hafta siz şimdilik birşeyler almayın acele etmeyin 20.haftayı bekleyin diyor dün de aynısını söyledi 🥰🥰 Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama insan merak ediyor tabiki eşimin gönlünden hep kız geçerdi çok sevindik o yüzden 😌 Hayırlısı olsun canım bize 10.haftada erkeğe benziyor demişti 13.haftada kıza benziyor dedi dün de kız dedi yani bundan sonra değişir mi bilmiyorum 🤷♀️ İnşallah sanada söyler doktor cinsiyetini haberdar et bizi mutlaka 🥰🥰