Mrv21 Bsrkoc Allah yardmcınz olsn inş hep dinlenin bol bol dua edin 🤲 peki bu kısalık veya rahim açıklığı normal ultrasyonda mı belli oluyor yoksa alttan muayene ederken mi belli oluyor
Bsrkoc Mrv21 normal ultrasonda farketti doktorum ve ayakta kalmamamı söyledi önceki haftalarda kendimi çok yormuştum her işimi yapıyordum ama artık eşim sağolsun yattığım yerden kalkmama izin vermiyor 😊 Doğuma kadar böyle geçecek sanırım
Mrv21 Bsrkoc anladm canm tşkr ederim bilgi verdiğin için ☺️ dikkat et sende yerinden kalkamamaya ayakta fazla durma az kaldı çogu gitti bu günlerde bitick Allahn izniyle 🤲
Cinarin_annesi14 Mrv21 evet tatlı heyecanlar ama doğumdan şimdilik bir korkum yok zamanla oda olur mu bilmiyorum 😂 zorlada olsa yatıcam şimdi bakalım uyuyabilcekmiyim iyi geceler herkese 😊
Bsrkoc Mrv21 rica ederim hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻 Sen de kendimi iyi hissediyorum diyip çok yorma kendini 👍🏻
Cinarin_annesi14 Mrv21 ben normal doğum diyorum annem diyo bazen korkmuyormusun diye soruyo diyorum çatır çatır doğurucam 😂 sağlık sorunu olmadıgı sürece allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏
Bsrkoc MucizemiBekliyorum rica ederim hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻 Sen de kendimi iyi hissediyorum diyip çok yorma kendini 👍🏻
Akademisyenanne Kadriye-melek1 bizim de 105 gunumuz var. Geceleri hic uyumuyor bizimki. Gunduz tık yok gece ayaktayız. Bakalim dogunca nasıl olcak😊
Mrv21 Cinarin_annesi14 aminnnnn 🤲🤲ben jinekoloji muayeneden bile korkuyorm dogumu düşünemiyorm zaten Allahım yardımcınz olsn tez vakit kurtarsın saglıkla kucagımıza versin. Evlatlarımızı 🙏☺️