EbruEgemen1123 Haftamıza girdik bulantı iştahsızlık var halsizim keyifsizim. Hem açım hem hiç içim istemiyor hiç birşey. Kusma isteği var sanki bi lokma tıkanmış gibi göğsümde. Başka hamileler gibi deli gibi aşerip aşerip herşeyi çok çok yiyesim yok. Mide yanması oluyor gaviskon alıyorum. Bu aralar 1 1buçuk kilo verebilirmiş anne adayı. Bebek büyüdüğü için mide küçülüyor diye mi bunlar hep ya 😞 canım da sıkılıyor hiç birşey yapasımda gelmiyor 🙁
MiracAlpinveUmutunAnnesi EbruEgemen1123 cok normal bu durumun canim benim doguma kadae devam etmisti 😊
EsraDefne EbruEgemen1123 ben bir kilo verdim bile bebek de kilo alamadı bilmiyorum ne olacak yemek deyince midem bulanıyor artık psikolojik😒
EbruEgemen1123 EsraDefne normalmiş kilo vermek bizim ki yarım kilo almış bebiş ama ben tartıda çok fark göremiyorum kendim çıkınca ben verdikçe o alıyor sanırım 😂
CerenAnne Ben de 34+4'üm. Aynen benim de iştahsızlık ve reflü sıkıntım var, ki iştahı her zaman fazla olan birisiydim. Doğuma yakın iştah ve kilo azalır diyorlar doğru mu acaba